Remuntada meritòria del Sant Andreu (3-1)

El Sant Andreu ha aixecat un partit que s’havia complicat amb el gol de Guti a la mitja hora de joc. En una gran reacció al segon temps, Yagüe ha empatat l’encontre i Felipe ha completat la remuntada a dotze minuts pel final. Amb el Vilafranca buscant la igualada, Alberto García ha culminat un contracop i s’ha estrenat amb el primer equip andreuenc.

En els instants previs a l’enfrontament entre el Sant Andreu i el Vilafranca, el club andreuenc ha entregat una samarreta quadribarrada a Santi Triguero amb el seu nom i el dorsal 300 per commemorar la xifra a la que ha arribat el veterà davanter vilanoví, un dels exandreuencs més estimats per l’afició del Narcís Sala.

Després, la primera part de l’encontre ha estat insípida. Cap dels dos equips trobava la manera de generar oportunitats clares. Guti i Boira han provat els reflexes d’Iván Fuentes, que avui ha tornat a defensar la porteria andreuenca i ha demostrat estar a un bon nivell. Una pèrdua al mig del camp ha originat el gol del Vilafranca: passada profunda de Boira, centrada de Gestí i rematada de Guti al segon pal (28′).

Així doncs, el Sant Andreu encaixava gol en la primera jugada de perill dels vilafranquins. El descans ha refrescat les idees i a la segona part l’equip de Joan Esteva ha mostrat símptomes de reacció. En un servei de córner, Yagüe ha aconseguit empatar el partit amb una rematada al segon pal. La dinàmica s’ha invertit i el conjunt andreuenc ha gaudit de bons minuts.

Ara bé, el Vilafranca es jugava les opcions de jugar la promoció i ha començat a vorejar l’àrea de Fuentes. Triguero ha tingut el gol amb un xut que ha pogut rebutjar el porter andreuenc, molt segur durant tot l’encontre. Esteva ha donat entrada a Alberto García i Joel Armengol, que ha debutat. El duel encarrilava a la recta final sense més oportunitats de gol.

Quan es començava a mastegar l’empat, una recuperació ha permès que Felipe rebés una passada vertical a la mitja lluna. El brasiler ha desequilibrat el defensor amb una finta i ha definit amb un xut ras (78′). Amb el 2 a 1 el Vilafranca s’ha abocat a l’atac i ha generat tres oportunitats per igualar el marcador, però entre l’encert de Fuentes i un peu providencial de Méndez han frustrat les ocasions penedesenques.

Carreras ha errat la sentència i ha estat expulsat per doble groga a tres minuts pel final, però Alberto García ha anotat en un contracop. Jorge l’ha tret per Yagüe, que ha fet una passada rasa a Felipe i el xut l’ha rebutjat Ramos. Alberto ha controlat a la frontal de l’àrea i amb molta tranquil·litat ha acabat transformant el seu primer gol amb el primer equip.

Així doncs, el Sant Andreu suma la segona victòria consecutiva i es situa en setena posició amb 53 punts. La setmana vinent, a Figueres, l’equip andreuenc disputarà un partit atractiu per mantenir aquesta plaça en la classificació.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Iván Fuentes, Llamas, Jordi Méndez, Melo, Payán, Jorge Muñoz, Pluvins (Rubén Carreras, 77′), Felipe, Canadell (Alberto García, 62′), Ferran Roca (Joel Armengol, 72′) i Yagüe.

FC Vilafranca (1): Ramos, Albarrán, Medina, Castillo, Via, Illescas (Bueno, 80′), Gestí (Ayala, 75′), Oribe, Boira, Guti (Bernat, 68′) i Santi Triguero.

Gols: 0-1 Guti (28′), 1-1 Yagüe (52′), 2-1 Felipe (78′), 3-1 Alberto García (89′).

Àrbitre: Sr. Brian Díaz (del. Vallès Occidental). Ha amonestat Llamas (34′), Alberto García (65′), Rubén Carreras (87′, doble groga) i Iván Fuentes (88′) pels locals i Medina (6′) i Illescas (79′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 36 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha homenatjat Santi Triguero pels seus 300 gols i s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Juan Diego Ruiz Peralta, president del CE Sagrerenc.

Fotografia: Arxiu. | Judit Andreu

Àudio de la roda de premsa de Joan Esteva

Vídeo Resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS