Taules per acomiadar la temporada (1-1)

El Sant Andreu acaba la temporada amb un empat a un gol contra el Gavà després d’un partit competit i amb ocasions pels dos equips. Felipe ha avançat ens quadribarrats abans del descans aprofitant una errada defensiva, però el Gavà ha igualat amb una diana de Niko després d’un contracop veloç. Les aturades de Segovia han mantingut les taules fins el xiulet final.

Tot i que cap dels dos equips es jugaven res en aquesta darrera jornada, el Sant Andreu i el Gavà han ofert un encontre entretingut i igualat. Els quadribarrats han creat més perill al primer temps, amb una rematada desviada de Yagüe al primer minut, un xut de Felipe que ha tret Aguilar i el gol de Felipe abans del descans. El brasiler ha aprofitat la falta d’entesa entre un defensor i el porter visitant per llençar-se a terra per tocar la pilota i posar l’1 a 0.

Al segon temps, una nova errada visitant ha propiciat una bona ocasió per Felipe, però el seu xut ha fregat el pal. El Gavà ha despertat i ha demostrat el per què de la seva segona posició al campionat amb diverses ocasions consecutives que un immens Segovia ha avortat, una darrera l’altra. En un contracop, una centrada des de l’esquerra per Niko ha generat el gol de l’empat pels del Baix Llobregat.

El Sant Andreu clou la temporada en setena posició amb 56 punts. El conjunt quadribarrat ha tingut un balanç de 15 victòries, 10 empats i 13 derrotes, amb 54 gols a favor i 46 en contra en un any complicat amb canvi d’entrenador i el retorn a la Tercera Divisió.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Méndez, Melo, Payán, Jorge Muñoz, Canadell (Alberto García, 73’), Felipe, Pluvins, Roca (Carreras, 62’) i Yagüe (Hugo, 75′).

Gavà FC (1): Aguilar, Joel, Marco, Jaime, Roger, Pla, Cervantes, Niko, Iu (Dani Iglesias, 81′), Àlex Cano (David Jiménez, 71′) i Boris (Raillo, 46’).

Gols: 1-0 Felipe (42’), 1-1 Niko (70’).

Àrbitre: Sr. Muñoz Baquero (del. Vallès Occidental). No hi ha hagut amonestacions.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 38 de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci per les víctimes de l’atemptat contra una penya del Reial Madrid CF a l’Iraq i s’ha homenatjat l’Aleví C de la UE Sant Andreu pel títol de Lliga.

Fotografia: Pluvins i Niko, a la Bòbila. Arxiu. | Judit Andreu

Àudio de la roda de premsa de Joan Esteva

Vídeo resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS