Xavi Jiménez, del camp a la banqueta

El capità andreuenc, Xavi Jiménez, ha decidit penjar les botes. Després de cinc temporades defensant la samarreta quadribarrada, Jiménez es retira però continuarà vinculat a la UE Sant Andreu com a membre del cos tècnic de Mikel Azparren.

El darrer partit de Xavi Jiménez com a andreuenc va ser el 28 de febrer passat, en el derbi contra l’Europa. El capità va haver de retirar-se al minut 26 per una lesió inoportuna. Jiménez ha afirmat que “em fa molta il·lusió assumir aquest repte juntament a Azparren”.

Fins aquella jornada, la número 27, Xavi Jiménez havia estat titular en 24 partits del campionat i havia tingut participació en 26. Només s’havia perdut un sol encontre per sanció i ha acumulat un total de 1.997 minuts en la seva darrera temporada, en què ha marcat dos gols i ha donat set assistències.

La trajectòria de Xavi Jiménez va començar al Gramanet la temporada 98/99. Des d’aleshores, el capità ha passat pel Villarreal, l’Elche, el Deportivo Onda, el Recreativo de Huelva, el Ciudad de Murcia, l’Albacete i el Lleida Esportiu abans de fitxar pel Sant Andreu l’estiu del 2011.

Gràcies pel teu futbol i el teu compromís, Xavi!

Més en

Empat del Femení A (3-3)

Premsa11 de novembre de 2019

El Juvenil A desencertat en la definició (2-0)

Premsa11 de novembre de 2019

El Sant Andreu perd la imbatibilitat al Narcís Sala (1-2)

Premsa10 de novembre de 2019

Sant Andreu – Peralada: guanyar confiança

Premsa9 de novembre de 2019