Carroza i Segovia paguen la segona ronda (1-0)

El Sant Andreu s’ha classificat per la segona ronda de la Copa Catalunya després de vèncer el CE L’Hospitalet al Narcís Sala. Un solitari gol de Carroza a la sortida d’un córner a deu minuts pel descans va decantar l’encontre pel costat andreuenc. Les intervencions de Segovia al segon temps van evitar l’empat dels visitants.

Després de dues setmanes d’entrenaments i d’un primer amistós amb el Granollers, el Sant Andreu afrontava el primer partit oficial de la temporada amb la il·lusió per passar a la següent eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta. Un equip de categoria superior, L’Hospitalet, era l’escull que calia superar per ser-hi. En els minuts inicials de l’encontre no hi ha hagut un dominador clar del partit. Tampoc s’han vist nombroses arribades a les àrees i el joc passava per la lluita al mig del camp.

AG160730001228
Carroza, l’autor de l’únic gol del partit. | Fotografia: Adrià Giménez

L’equip d’Azparren s’estirava i pressionava amunt els riberencs, que no estaven còmodes sobre la gespa del Narcís Sala. Les cames pesaven pels dos conjunts i la calor ofegava els jugadors. Una jugada a pilota aturada ha estat el desllorigador. Luismi ha centrat l’esfèrica des del córner i Carroza l’ha creuada al segon pal en una rematada inapel·lable per obrir la llauna. El Sant Andreu ha arribat al descans amb el marcador a favor i sense grans patiments.

El gol de Carroza acabaria sent tant decisiu com les aturades de Segovia a la segona part. El porter quadribarrat ha aparegut en una doble intervenció per treure un peu en un u contra u amb Salinas i una rematada de Tabala de tisora a l’acció següent (55′). Minuts després, posava els punys per rebutjat un xut potent d’Higón (68′) i ja a la recta final ha tornat a evitar l’empat amb els seus reflexos en un xut a boca de canó (80′).

José González, un dels andreuencs més actius. | Adrià Giménez
José González, un dels andreuencs més actius. | Adrià Giménez

Així doncs, L’Hospitalet ha posat un Sant Andreu cansat contra les cordes però Segovia i la solidaritat defensiva de tot l’equip han mantingut l’1 a 0 fins el final. Els andreuencs es veuran les cares amb el Muntanyesa a la segona ronda de la Copa Catalunya, que també es disputarà al Narcís Sala en un dia i hora per determinar en funció dels resultats del Torneig d’Històrics que comença aquesta setmana.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Carroza, Méndez, Jorge Muñoz (Juanan, 83’), Alcover, José González (Joel, 57’), Luismi (Carlos García, 89’), Toro (Jalal, 75) i Sekou (Makaay, 65’).

CE L’Hospitalet (0): Víctor, Luismi, Jordi, Selvas, Savall (Tabala, 38’), Ciria, Higón, Lozano, Salinas, Ines i Pacheco.

Gols: 1-0 Carroza (35’).

Àrbitre: Sr. Fernández Morillo (del. Barcelona). Ha amonestat Toro (16’), Carroza (53’), Joel (62’), Jorge Muñoz (74’), Segovia (78’) i Juanma (80’) pels locals i Luismi (59’), Mut (68′) i Higón (85’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya absoluta, disputat al Narcís Sala.

Roda de premsa de Mikel Azparren

Vídeo resum del partit de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS