Carroza i Segovia paguen la segona ronda (1-0)

El Sant Andreu s’ha classificat per la segona ronda de la Copa Catalunya després de vèncer el CE L’Hospitalet al Narcís Sala. Un solitari gol de Carroza a la sortida d’un córner a deu minuts pel descans va decantar l’encontre pel costat andreuenc. Les intervencions de Segovia al segon temps van evitar l’empat dels visitants.

Després de dues setmanes d’entrenaments i d’un primer amistós amb el Granollers, el Sant Andreu afrontava el primer partit oficial de la temporada amb la il·lusió per passar a la següent eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta. Un equip de categoria superior, L’Hospitalet, era l’escull que calia superar per ser-hi. En els minuts inicials de l’encontre no hi ha hagut un dominador clar del partit. Tampoc s’han vist nombroses arribades a les àrees i el joc passava per la lluita al mig del camp.

AG160730001228

Carroza, l’autor de l’únic gol del partit. | Fotografia: Adrià Giménez

L’equip d’Azparren s’estirava i pressionava amunt els riberencs, que no estaven còmodes sobre la gespa del Narcís Sala. Les cames pesaven pels dos conjunts i la calor ofegava els jugadors. Una jugada a pilota aturada ha estat el desllorigador. Luismi ha centrat l’esfèrica des del córner i Carroza l’ha creuada al segon pal en una rematada inapel·lable per obrir la llauna. El Sant Andreu ha arribat al descans amb el marcador a favor i sense grans patiments.

El gol de Carroza acabaria sent tant decisiu com les aturades de Segovia a la segona part. El porter quadribarrat ha aparegut en una doble intervenció per treure un peu en un u contra u amb Salinas i una rematada de Tabala de tisora a l’acció següent (55′). Minuts després, posava els punys per rebutjat un xut potent d’Higón (68′) i ja a la recta final ha tornat a evitar l’empat amb els seus reflexos en un xut a boca de canó (80′).

José González, un dels andreuencs més actius. | Adrià Giménez

José González, un dels andreuencs més actius. | Adrià Giménez

Així doncs, L’Hospitalet ha posat un Sant Andreu cansat contra les cordes però Segovia i la solidaritat defensiva de tot l’equip han mantingut l’1 a 0 fins el final. Els andreuencs es veuran les cares amb el Muntanyesa a la segona ronda de la Copa Catalunya, que també es disputarà al Narcís Sala en un dia i hora per determinar en funció dels resultats del Torneig d’Històrics que comença aquesta setmana.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Carroza, Méndez, Jorge Muñoz (Juanan, 83’), Alcover, José González (Joel, 57’), Luismi (Carlos García, 89’), Toro (Jalal, 75) i Sekou (Makaay, 65’).

CE L’Hospitalet (0): Víctor, Luismi, Jordi, Selvas, Savall (Tabala, 38’), Ciria, Higón, Lozano, Salinas, Ines i Pacheco.

Gols: 1-0 Carroza (35’).

Àrbitre: Sr. Fernández Morillo (del. Barcelona). Ha amonestat Toro (16’), Carroza (53’), Joel (62’), Jorge Muñoz (74’), Segovia (78’) i Juanma (80’) pels locals i Luismi (59’), Mut (68′) i Higón (85’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya absoluta, disputat al Narcís Sala.

Roda de premsa de Mikel Azparren

Vídeo resum del partit de BTV

Més en

Acord amb AEFEM per portar jugadors a l’experiència Sant Andreu

Premsa13 de gener de 2020

Victòries del Femení A i Femení B

Premsa13 de gener de 2020

Estrena del 2020 amb derrota (3-0)

Premsa12 de gener de 2020

Partidàs amb empat final (2-2)

Premsa12 de gener de 2020