Debut amb ensopegada (1-0)

El Sant Andreu ha perdut per un gol a zero en el seu debut aquesta nova temporada a Tercera Divisió. Un solitari gol d’Oriol Molins just a l’inici de la segona part ha decantat la balança a favor del Cerdanyola. Tot i la bona feina de l’equip andreuenc, el gol de l’empat s’ha resistit.

Els detalls han decidit un partit igualat entre el Cerdanyola i el Sant Andreu. La brega al mig del camp i la intensitat han estat predominants a Les Fontetes, un camp de dimensions reduïdes on qualsevol detall pot marcar el desenvolupament de l’encontre. I els andreuencs no han tingut sort aquesta tarda en el seu debut.

El Sant Andreu ha reclamat un penal per mans dins l’àrea d’un defensa del Cerdanyola a la primera meitat, però cap dels tres àrbitres ha apreciat la jugada com els jugadors de Mikel Azparren. Luismi Gracia ha provat amb un xut que ha sortit alt i una falta directa que ha blocat el porter local. A l’altra porteria, Segovia gairebé no ha tingut feina. Qui sí en tenia eren els centrals, rebutjant totes les centrades a les àrees.

Semblava que hi hauria poques ocasions i així ha estat. Només començar el segon temps una centrada forta de Collado l’ha rematada Oriol Molins per avançar els vallesans (50′). A partir de l’1 a 0, pràcticament no hi ha hagut xuts a porteria. Segovia ha posat una bona mà per treure una rematada d’Elhadji (72′) i mantenir vives les esperances d’empat, però el Cerdanyola s’ha defensat amb solidesa.

A més, l’àrbitre s’ha estalviat l’expulsió d’Aitor Torres per una segona targeta. Ja la portava a la mà i quan s’ha adonat que el jugador local ja tenia una groga se l’ha amagada. Tot el camp ho ha vist i els quadribarrats han protestat el canvi de decisió de Brull Acerete. Al Sant Andreu li ha faltat claredat per generar oportunitats clares de gol, fruit del cansament físic i d’haver de remar a contracorrent. Tot i així, l’assistent ha anul·lat un gol a Jordi Méndez a les acaballes del partit per un fora de joc també protestat pels andreuencs.

Així doncs, el Sant Andreu no ha trobat premi a Cerdanyola tot i la seriositat i la feina de l’equip. Azparren ha felicitat els seus jugadors i també el conjunt local per la victòria. La setmana vinent, oportunitat per refer-se en el derbi barceloní al Narcís Sala davant el Montañesa.

Fotografia: David Toro lamenta una ocasió perduda. | BTV

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola del Vallès FC (1): Oliver, Pitu, Aitor Torres, Àlex Torres, Rovira, Juli, Gueri (Daisuke, 60’), Molins, Collado (Aitor Pérez, 87’), Jota i Elhadji (Javi Sánchez, 75’).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Noguera, Carroza, Méndez (Jalal, 85’), Jorge Muñoz, Joel (Arjona, 73’), José González (David López, 65’), Toro, Luismi i Sekou.

Gols: 1-0 Oriol Molins (50’).

Àrbitre: Sr. Brull Acerete (del. Girona). Ha amonestat Àlex Torres (14’), Aitor Torres (39’) i Jota (89’) pels locals i Llamas (62’), Segovia (69’), Carroza (71’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal les Fontetes.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 1-3 UE Olot

FC Santfeliuenc 0-3 CF Peralada

CF Pobla de Mafumet 1-1 EC Granollers

UE Castelldefels 2-2 AEC Manlleu

UE Vilassar de Mar 2-2 CE Sabadell ‘B’

CE Europa 0-0 UE La Jonquera

UE Figueres 0-0 CF Palamós

CE Júpiter 1-0 FC Vilafranca

CF Montañesa 2-2 Terrassa FC

CLASSIFICACIÓ (J1)

FCF.cat

Més en

Apunts sobre el calendari d’enguany

Premsa26 de juliol de 2017

Comença una temporada il·lusionant

Premsa26 de juliol de 2017

Les oficines estaran tancades fins al 15 d’agost

Premsa24 de juliol de 2017

Presentades les noves samarretes

Premsa19 de juliol de 2017