Debut amb ensopegada (1-0)

El Sant Andreu ha perdut per un gol a zero en el seu debut aquesta nova temporada a Tercera Divisió. Un solitari gol d’Oriol Molins just a l’inici de la segona part ha decantat la balança a favor del Cerdanyola. Tot i la bona feina de l’equip andreuenc, el gol de l’empat s’ha resistit.

Els detalls han decidit un partit igualat entre el Cerdanyola i el Sant Andreu. La brega al mig del camp i la intensitat han estat predominants a Les Fontetes, un camp de dimensions reduïdes on qualsevol detall pot marcar el desenvolupament de l’encontre. I els andreuencs no han tingut sort aquesta tarda en el seu debut.

El Sant Andreu ha reclamat un penal per mans dins l’àrea d’un defensa del Cerdanyola a la primera meitat, però cap dels tres àrbitres ha apreciat la jugada com els jugadors de Mikel Azparren. Luismi Gracia ha provat amb un xut que ha sortit alt i una falta directa que ha blocat el porter local. A l’altra porteria, Segovia gairebé no ha tingut feina. Qui sí en tenia eren els centrals, rebutjant totes les centrades a les àrees.

Semblava que hi hauria poques ocasions i així ha estat. Només començar el segon temps una centrada forta de Collado l’ha rematada Oriol Molins per avançar els vallesans (50′). A partir de l’1 a 0, pràcticament no hi ha hagut xuts a porteria. Segovia ha posat una bona mà per treure una rematada d’Elhadji (72′) i mantenir vives les esperances d’empat, però el Cerdanyola s’ha defensat amb solidesa.

A més, l’àrbitre s’ha estalviat l’expulsió d’Aitor Torres per una segona targeta. Ja la portava a la mà i quan s’ha adonat que el jugador local ja tenia una groga se l’ha amagada. Tot el camp ho ha vist i els quadribarrats han protestat el canvi de decisió de Brull Acerete. Al Sant Andreu li ha faltat claredat per generar oportunitats clares de gol, fruit del cansament físic i d’haver de remar a contracorrent. Tot i així, l’assistent ha anul·lat un gol a Jordi Méndez a les acaballes del partit per un fora de joc també protestat pels andreuencs.

Així doncs, el Sant Andreu no ha trobat premi a Cerdanyola tot i la seriositat i la feina de l’equip. Azparren ha felicitat els seus jugadors i també el conjunt local per la victòria. La setmana vinent, oportunitat per refer-se en el derbi barceloní al Narcís Sala davant el Montañesa.

Fotografia: David Toro lamenta una ocasió perduda. | BTV

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola del Vallès FC (1): Oliver, Pitu, Aitor Torres, Àlex Torres, Rovira, Juli, Gueri (Daisuke, 60’), Molins, Collado (Aitor Pérez, 87’), Jota i Elhadji (Javi Sánchez, 75’).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Noguera, Carroza, Méndez (Jalal, 85’), Jorge Muñoz, Joel (Arjona, 73’), José González (David López, 65’), Toro, Luismi i Sekou.

Gols: 1-0 Oriol Molins (50’).

Àrbitre: Sr. Brull Acerete (del. Girona). Ha amonestat Àlex Torres (14’), Aitor Torres (39’) i Jota (89’) pels locals i Llamas (62’), Segovia (69’), Carroza (71’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal les Fontetes.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 1-3 UE Olot

FC Santfeliuenc 0-3 CF Peralada

CF Pobla de Mafumet 1-1 EC Granollers

UE Castelldefels 2-2 AEC Manlleu

UE Vilassar de Mar 2-2 CE Sabadell ‘B’

CE Europa 0-0 UE La Jonquera

UE Figueres 0-0 CF Palamós

CE Júpiter 1-0 FC Vilafranca

CF Montañesa 2-2 Terrassa FC

CLASSIFICACIÓ (J1)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS