Luismi decideix un derbi igualat (1-0)

El Sant Andreu avança ronda a la Copa Catalunya. L’equip de Mikel Azparren va derrotar el Montañesa amb un gol de Luismi Gracia als onze minuts de joc i va accedir a la tercera eliminatòria. La defensa quadribarrada no va concedir cap oportunitat clara als visitants i el Sant Andreu es va endur el derbi.

Azparren va apostar per un onze ofensiu per rebre el Montañesa al Narcís Sala. L’entrenador andreuenc va sorprendre col·locant Juanan Gallego al lateral esquerra i tornant Jordi Méndez a l’eix de la defensa. Precisament Méndez va tenir la primera oportunitat del partit en arribar a pentinar una centrada de falta (5′).

Ben aviat agafava avantatge el Sant Andreu, quan al minut onze Luismi Gracia convertia en gol una centrada de Llamas al punt de penal. El conjunt quadribarrat manava al marcador i va cedir terreny als visitants, que no sabien per on atacar una defensa molt sòlida. L’exandreuenc David Payán és qui s’hi va acostar més amb un xut desviat al límit del descans i Jalal Kasmi va acabar un contracop amb un xut que va sortir fora per poc.

Al segon temps, l’entrada de Sekou Gassama va aportar més perill a la porteria que defensava Burgada. Una rematada de l’ariet andreuenc per sobre del travesser (63′) i un xut de primeres des de dins l’àrea (66′) van posar la por al cos al Montañesa. A la porteria quadribarrada, Segovia no va patir en cap moment tot i que els de Nou Barris s’acostaven a l’àrea. Azparren va acabar especialment content amb la solidaritat de tots els membres de la plantilla.

El Sant Andreu va resistir els darrers minuts i va guanyar un derbi igualat a base d’intensitat, solidesa defensiva i encert rematador. Així doncs, els andreuencs avancen ronda i es veuran les cares amb el filial del FC Barcelona a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta.

FITXA TÈCNICA 

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Méndez, Carroza, Juanan, Jorge Muñoz, Alcover, Makaay (José González, 60’), Jalal (Sekou, 60’), Luismi (Joel, 86’) i Toro (Roca, 79’).

CF Montañesa: Tato, Dani, Segarra, Edu Domingo, Payán, Rubén (Alabau, 68’), Toni Pérez (Josua, 40’), Pau López, Pedro, Montoro (Dowi, 13’) i Joel.

Gols: 1-0 Luismi (11’).

Àrbitre: David Congost Larrosa (del. Vallès Occidental). Ha amonestat Carroza (28’), Makaay (31’), Juanan (73’) i Llamas (75’) pels locals i Rubén (20’), Payán (23’), Edu Domingo (68′) i Segarra (89’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la segona ronda de la Copa Catalunya Absoluta, disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Ton Alcover lluitant una pilota. | Adrià Giménez

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

Resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS