Triomf de caràcter (3-2)

El Sant Andreu ha guanyat el derbi contra el Montañesa i els tres punts de forma merescuda. Sekou ha obert la llauna a la primera jugada, però Dani Sánchez de penal i Toni Pérez han remuntat pels visitants. Novament Sekou ha empatat abans del descans. Els de Nou Barris s’han quedat amb deu per l’expulsió de Santos i Noguera, a l’últim sospir, ha extasiat el Narcís Sala.

Caràcter, lluita i ambició. El Sant Andreu de Mikel Azparren transmet aquests valors sobre el terreny de joc i a més té períodes de bon futbol durant els partits. Aquesta tarda el Narcís Sala ha viscut un derbi emocionant que ha tingut de tot: gols, penals xiulats, penals no xiulats, expulsions, nervis i una victòria que premia l’esforç i l’entrega dels andreuencs.

Les coses s’han posat aviat de cara, en el primer minut. Sekou ha rebut una passada llarga i ha controlat d’esquenes a porteria. El ‘9’ ha tocat per Toro, que en una autèntica assistència de luxe, amb l’esperó, ha enganyat tothom per regalar el gol a Sekou, que ha definit a porteria buida amb un xut creuat per sortejar les cames dels rivals. El gol matiner presagiava un encontre divertit pels aficionats.

Semblava que el Sant Andreu tenia el partit sota control, però una pèrdua defensiva i un penal sobre Dani Sánchez l’ha girat com un mitjó. El jugador del Montañesa l’ha transformat amb seguretat enganyant Segovia (11′). I només deu minuts després, Toni Pérez es treia un as de la màniga controlant una pilota rebutjada aprop del vèrtex esquerre de l’àrea i engaltant un cacau a l’escaire contrari.

Gerra d’aigua freda. Per més inri, Carroza ha hagut d’abandonar la gespa lesionat i Azparren ha recol·locat Jordi Méndez com a central i David López com a lateral esquerre. Poc a poc, el Sant Andreu ha començat a buscar la porteria de Tato Burgada, ben protegit pels seus companys.

Cinc minuts frenètics

Abans del descans hi ha hagut un penal clar sobre Noguera no assenyalat i una caiguda de Sekou per una puntada i una estirada que l’àrbitre tampoc ha considerat mereixedora de càstig. Entremig, Segovia s’ha estirat per treure un xut de Joel Martínez. I a la darrera jugada, falta centrada de Luismi al segon pal per Toro, un defensa ha rebutjat cap a l’interior de la petita i allà, ensumant sang, Sekou Gassama ha posat el peu per empatar el derbi.

El Narcís Sala ha viscut un derbi vibrant amb cinc gols.
El Narcís Sala ha viscut un derbi vibrant amb cinc gols.

Domini quadribarrat

L’empat ha esperonat els quadribarrats, que s’han fet amb el domini de l’esfèrica i del partit. Tot i així, el Montañesa ha donat un ensurt en un contracop en què Joshua no ha pogut batre Segovia, que ha tret el peu per evitar el 2 a 3. A partir d’aquí, monopoli andreuenc. La defensa visitant s’esforçava per avortar les oportunitats de Toro i Luismi i el Sant Andreu veia com l’àrbitre anul·lava un gol per falta sobre el defensa a la sortida d’un córner.

Al minut 64, Santos ha vist una segona groga que ha deixat els visitants en inferioritat numèrica. El Sant Andreu ha accentuat la pressió sobre la porteria de Burgada: Joel ho ha provat de lluny (68′) i Toro no ha trobat porteria en un parell de bones oportunitats. A deu minuts pel final, gran jugada individual de David López i xut al pal.

Es resistia el gol i s’acabava el temps, però els d’Azparren no s’han rendit. En temps afegit, Noguera ha extasiat el Narcís Sala afusellant la porteria visitant després de caçar una pilota morta dins l’àrea. El de Bagà ha celebrat amb ràbia un gol vital per acabar guanyant l’encontre i Burgada encara ha evitat una diana de Luismi abans del xiulet final. Així doncs, victòria important pel Sant Andreu i primers tres punts d’aquesta temporada.

Fotografies: Judit Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Carroza (Arjona, 37′), Noguera, Payán, Jorge Muñoz (José González, 78′), Joel (Jalal, 88), Luismi, Toro, David López i Sekou.

CF Montañesa (2): Tato Burgada, Santos, Segarra, Dowi, Payán, Rubén, Pau López (Uri, 57′), Toni Pérez (Edu Domingo, 87′), Dani Sánchez, Joshua i Joel Martínez (Pedro, 73′).

Gols: 1-0 Sekou (1′), 1-1 Dani Sánchez p. (12′), 1-2 Toni Pérez (22′), 2-2 Sekou (45′), 3-2 Noguera (90+2′).

Àrbitre: Sr. Ferrero Mansilla (del. Barcelona). Ha amonestat Llamas (31′), Noguera (42′), Jorge Muñoz (75′), Sekou (90+2′) i Priego (90+2) pels locals i Santos (19′ i 63′) i Payán (44′) pels visitants. També ha amonestat Mikel Azparren per protestar.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Gabriel Pérez, jugador de la UE Avià, i de les víctimes pel terratrèmol a Itàlia.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

Terrassa FC 1-0 UE Castelldefels

UE Olot 4-1 CE Júpiter

UE La Jonquera 1-0 UE Vilassar de Mar

AEC Manlleu 0-2 FC Ascó

CF Perelada 2-1 CE Europa

FC Vilafranca 1-0 Santfeliuenc FC

EC Granollers 1-1 Cerdanyola del Vallès FC

CE Sabadell ‘B’ 1-1 UE Figueres

Palamós CF 4-1 CF Pobla de Mafumet

CLASSIFICACIÓ (J2)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS