El Sant Andreu ha caigut derrotat a l’Olímpic de Terrassa per 2 a 0. Raíllo ha desequilibrat un duel igualat al quart d’hora i Amantini ha sentenciat l’encontre quan els andreuencs buscaven el gol de l’empat. Llamas ha estat expulsat a la recta final del partit per doble amonestació.

Desfeta del Sant Andreu a l’Olímpic de Terrassa davant un rival molt sòlid al darrere i efectiu al davant. Tothom col·loca el Terrassa com a aspirant a l’ascens i aquesta tarda ha demostrat que amb una defensa rocosa i efectivitat golejadora és un equip a tenir molt en compte. Al Sant Andreu li ha faltat claredat i precisió per generar oportunitats de gol.

L’equip d’Azparren ha donat un ensurt inicial amb una recuperació de Sekou a l’àrea contrària, però el xut final de Luismi no ha trobat porteria. El ritme de partit era lent i ningú generava perill, però al quart d’hora Raíllo ha trencat la igualtat rematant una centrada lateral. Els andreuencs han protestat una falta sobre Jordi Méndez abans de la rematada.

L’efectivitat local ha decantat un partit igualat.

Poc a poc el Sant Andreu s’ha recomposat. Abans del descans, els quadribarrats han gaudit de la millor oportunitat per empatar: Luismi ha posat un caramel a l’àrea per l’arribada de Jorge Muñoz, que ha controlat i ha xutat pel primer pal, però Ortega ha rebutjat a córner.

Al segon temps, el Terrassa ha sentenciat el partit en una jugada d’estratègia. Raúl Torres ha centrat un córner al segon pal i allà Amantini, que ja va marcar la setmana passada, ha perforat la porteria de Segovia pràcticament sense oposició. El segon gol dels egarencs ha deixat tocat el Sant Andreu, que tenia dificultats per generar perill sobre la porteria local.

L’expulsió de Llamas a la recta final del partit ha posat el punt i final a un partit desencertat en què els detalls han decantat la balança. Només l’orgull ha provocat un parell de bones oportunitats que José González no ha pogut transformar per reduir el marcador. El Sant Andreu rebrà el Castelldefels i el Granollers al Narcís Sala les dues pròximes jornades.

 Fotografies: Judit Andreu

FITXA TÈCNICA

Terrassa FC (2): Ortega, Xapi Arnau, Amantini, Borges, David López, Àlex Fernández, Fran Ochoa (Velillas, 60’), Cristian, Raíllo (Guti, 88’), Raúl Torres i Górriz (Dani Pujol, 77’).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanma (Juanan, 75’), Noguera, Méndez, Jorge Muñoz (José González, 62’), Alcover, Luismi, Arjona, David López (Toro, 62’) i Sekou.

Gols: 1-0 Raíllo (14’), 2-0 Amantini (67’).

Àrbitre: Sr. Castellet Julià (del. Penedès-Garraf). Ha amonestat Raíllo (43’) pels locals i Sekou (26’), Llamas (43’ i 82’) i Alcover (63’) pels visitants. Ha expulsat Llamas per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 3 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Olímpic de Terrassa.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

FC Santfeliuenc 1-0 UE Olot

CF Pobla de Mafumet 4-2 CE Sabadell ‘B

UE Castelldefels 2-0 FC Ascó

Cerdanyola del Vallès FC 2-3 Palamós CF

UE Vilassar de Mar 1-2 CF Peralada

CE Europa 0-1 FC Vilafranca

CE Júpiter 3-1 AEC Manlleu

CF Montañesa 3-0 EC Granollers

UE Figueres 1-1 UE La Jonquera

CLASSIFICACIÓ

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS