Remuntada made in UESA (2-1)

El Sant Andreu torna a guanyar in extremis al Narcís Sala havent de remuntar un partit que s’havia posat coll amunt amb la diana de Carlos Cano al primer temps. Els gols d’Adrià Arjona i Javi Santollala al darrer suspir han permès sumar tres punts més al fortí andreuenc. El Granollers ha estavellat fins a tres tirs al pal i s’ha quedat en inferioritat per l’expulsió de Javi González a la recta final del partit.

Nova remuntada, nova victòria al Narcís Sala i nova explosió d’alegria andreuenca amb el xiulet final del partit. El Sant Andreu continua imparable a casa, on ha sumat nou de nou, i ha tornat a remuntar un gol en contra amb un gol al darrer minut d’un encontre emocionant que podria haver caigut de qualsevol costat.

Iván Fuentes tornava a l’estadi quadribarrat i ha protagonitzat una gran actuació al primer temps, posant dues mans providencials per rebutjar un xut potent de Toro (29′) i una rematada a la sortida d’un córner (44′). A la porteria local, entre Segovia i el travesser treien un tir de Javi González que s’enverinava cap al fons de la xarxa (26′). Just després de la millor ocasió dels andreuencs, Carlos Cano avançava el Granollers amb una rematada de cap dins l’àrea (31′).

El Sant Andreu s'ha emportat un partit molt competit i emocionant fins el xiulet final. | Adrià Giménez
El Sant Andreu s’ha emportat un partit molt competit i emocionant fins el xiulet final. | Adrià Giménez

Tocava remar a contracorrent. L’equip d’Azparren ha sortit a mossegar després del descans, forçant córners i tancant els vallesans al seu propi camp. El Granollers ha sortit ràpid al contracop, però Méndez i Noguera han resolt bé les accions dels visitants. Tot i la intensitat, costava trobar espais per xutar contra la porteria vallesana.

Fins que ha aparegut David Toro per desequilibrar. L’entrada de Sekou li ha donat llibertat per caure a banda i ha generat les dues assistències de gol. En el primer, Toro ha marxat per la dreta, ha centrat ras a la frontal, Luismi l’ha deixada passar i Arjona ha definit amb un xut ras i sec a la base del pal per empatar l’encontre (66′). Primer gol del mitjapunta amb la quadribarrada.

Restava completar la remuntada, però el Granollers també ha tingut les seves opcions. A la jugada següent, Noguera ha tret una rematada sota pals i a set minuts pel final els vallesans han topat amb el pal. Els visitants s’han quedat amb deu per la segona groga a Javi González mentre Azparren donava entrada a Santolalla, que ha estat clau per la victòria.

Llamas ha tornat al lateral dret. | Adrià Giménez
Llamas ha tornat al lateral dret. | Adrià Giménez

En temps afegit, Toro ha marxat per l’esquerra, ha centrat novament a la frontal i ‘Santo‘ ha engaltat un xut que, amb fortuna després de tocar dos defensors, ha acaronat la xarxa. Bogeria al Narcís Sala per tornar a celebrar un gol al darrer minut que ha acabat significant la victòria. Però el Granollers encara ha tingut temps per forçar un córner i rematar la centrada al pal.

La tercera victòria com a local col·loca el Sant Andreu com a setè classificat amb nou punts, a un de la promoció, a tres del segon i a sis del líder. La setmana vinent, una prova d’altura a Palamós.

Fotografies: Adrià Giménez

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Méndez, Noguera, David López, Jorge Muñoz (Sekou, 60′), Alcover (Santolalla, 86′), José González (Guerrero, 68′), Luismi, Arjona i Toro.

EC Granollers (1): Iván Fuentes, Mur, Valls, Èric Martínez, Javi González, Burgos (Fran Fuentes, 80′), Héctor, Gil (Joel Sánchez, 63′), Cañadilla (Alejandro Muñoz, 74′), Roland i Cano.

Gols: 0-1 Cano (31′), 1-1 Arjona (66′), 2-1 Santolalla (90’+2).

Àrbitre: Sr. Calle Martínez (del. Baix Llobregat). Ha amonestat Jorge Muñoz (23′) i Alcover (74′) pels locals i Gil (19′), Burgos (39′), Cañadilla (66′) i Javi González (73′ i 87′) pels visitants. Ha expulsat Javi González per dues amonestacions.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 5 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. Al final del partit David Toro ha rebut el premi MVP de la temporada passada designat per Ràdio Granollers.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

FC Santfeliuenc 1-1 FC Ascó

UE Castelldefels 0-0 CE Júpiter

CF Pobla de Mafumet 0-2 CF Perelada

UE Figueres 0-0 FC Vilafranca

UE Vilassar de Mar 1-2 UE Olot

CE Europa 1-1 AEC Manlleu

CF Montañesa 2-1 CE Sabadell ‘B’

Terrassa FC 4-0 Palamós CF

Cerdanyola del Vallès FC 0-1 UE La Jonquera

CLASSIFICACIÓ (J5)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS