Toro premia una victòria coral (1-0)

Un fortí. El Sant Andreu continua guanyant-ho tot al Narcís Sala. Una aturada de Segovia al primer minut i un gol de David Toro al quart d’hora de partit han estat suficients per vèncer un Castelldefels combatiu. L’equip d’Azparren ha pogut sentenciar a la segona meitat però ha faltat encert per no patir als minuts finals.

Després de caure derrotat a Terrassa, el Sant Andreu necessitava sumar els tres punts al Narcís Sala davant un rival que arribava crescut havent sumat la primera victòria de la temporada. En una nova Diada especial, ‘Els Segadors’ indicaven l’entrada d’ambdós equips al camp per disputar un partit molt competit fins al final.

Sempre Segovia. Per fi ha pogut deixar la porteria a zero. El porter de L’Hospitalet demostra un partit rere altre que el seu fitxatge al passat mercat d’hivern va ser un gran encert. Avui s’ha lluït amb una aturada d’aquelles que es recorden durant temps quan al primer minut una falta servida per Contreras l’ha rematada Marc Martínez. Mà a baix sensacional de ‘Sego’ per treure una pilota que es dirigia directa a porteria i que ha estat clau per guanyar el partit.

Aleshores el duel s’ha equilibrat, amb un Sant Andreu dominador i un Castelldefels que es mostrava atrevit i sòlid en defensa. Però el guió ha canviat al quart d’hora: Toro ha rebut una passada a la línia de tres quarts després d’una bona jugada col·lectiva, s’ha desfet de dos defenses per potència i ha engaltat una canonada que ha doblegat les mans de Manu.

Sekou ha completat un altre gran partit amb dues bones oportunitats.
Sekou ha completat un altre gran partit amb dues bones oportunitats.

S’estrenava així el comptador de David Toro en partit oficial. Només cinc minuts després, nova ocasió: obertura d’Alcover a l’esquerra, passada amb qualitat d’Arjona per la desmarcada de Sekou i xut, amb poc angle, desviat. Ton ha dirigit el mig del camp i Arjona ha estat un corcó per la defensa marinera.

Els andreuencs es sentien còmodes amb la pilota a terra, però patien per alt. El Castelldefels ha gaudit de bones oportunitats a pilota aturada, principalment a partir de faltes laterals que el Sant Andreu no acabava de rebutjar amb contundència. La mobilitat dels migcampistes quadribarrats obria espais i la sensació era de perill en qualsevol moment. Abans del descans, els d’Azparren han tingut una altra oportunitat a pilota aturada: centrada des de la cantonada al primer pal i rematada de Luismi que ha tret bé Manu, ben col·locat. Xiulet i a vestidors.

La segona part ha estat un reguitzell d’ocasions per sentenciar un partit que no ha perillat, però l’avantatge mínim generava inquietud. Sekou ha tingut una rematada franca després d’una falta centrada per Alcover que ha fregat el pal esquerre de la porteria (50’), Luismi ha estavellat una falta directa al travesser (55’) i el mateix Luismi gairebé la clava a l’escaire amb un xut llunyà que ha sortit fora (63’).

ag160911001158

El Castelldefels resistia i intentava contraatacar amb recuperacions al mig del camp, aprofitant que en alguns moments el Sant Andreu ha pecat de precipitació per voler atacar massa ràpid. Ton Alcover ha estat a punt de marcar amb un xut de falta directa que Manu ha volat per treure una bona mà i desviar a córner (78’).

El partit entrava a la seva recta final i l’1 a 0 continuava intacte. Els quadribarrats han sabut tancar bé la seva porteria, però el Castelldefels ha forçat faltes i córners per penjar pilotes a l’àrea de Segovia. El Narcís Sala ha respirat tranquil amb el xiulet final, que ceritifcava la segona victòria a casa. Sis punts que de moment deixen el Sant Andreu a la mitja taula.

Fotografies: Adrià Giménez

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Méndez, Juanma, Noguera, David López, Jorge Muñoz, Alcover, Luismi (Guerrero, 74′), Arjona (Santolalla, 84′), Toro i Sekou (José González, 62′).

UE Castelldefels (0): Manu, Juanito (Cervantes, 79′), Javi Calvo, Marc Martínez, Toti, Jaume, Óscar, Ion (Jairo, 57′), Miki (Maldonado, 57′), Contreras i Adri.

Gols: 1-0 Toro (16′).

Àrbitre: Sr. López Morente (del. Girona). Ha amonestat Alcover (42′) i David López (86′) pels locals i Jairo (75′), Marc Martínez (79′), Javi Calvo (84′) i Óscar (86′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 4 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

CF Palamós 2-1 CF Montañesa

UE La Jonquera 1-1 CF Pobla de Mafumet

UE Olot 1-0 CE Europa

AEC Manlleu 0-1 FC Santfeliuenc

CF Peralada 4-0 UE Figueres

FC Ascó 2-1 CE Júpiter

EC Granollers 1-0 Terrassa FC

CE Sabadell ‘B’ 1-2 Cerdanyola del Vallès FC

FC Vilafranca 1-0 UE Vilassar de Mar

CLASSIFICACIÓ (J4)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS