El Sant Andreu ha sumat el primer punt a domicili al Municipal Palamós-Costa Brava. Sekou ha donat avantatge a l’equip de Mikel Azparren just abans del descans, però Medina ha empatat al segon temps. Els andreuencs han jugat un partit molt complet i han tingut ocasions per sentenciar, però finalment els palamosins han rescatat un punt que té un regust agredolç pels quadribarrats.

Encontre entretingut i amb oportunitats de gol a les dues porteries. El Sant Andreu ha jugat una bona primera meitat, amb domini territorial i marcant el tempo del partit davant un Palamós que no s’arrugava. De fet, els empordanesos han tingut la primera ocasió en una vaselina de Medina que Segovia ha rebutjat a córner en una bona estirada (6′). Sekou responia pels andreuenc amb un control i un xut potent a la mitja volta que Manzano també enviava al córner (10′) i una rematada de cap a centrada d’Arjona (13′).

Segovia sempre apareix quan l'equip el necessita. | Judit Andreu
Segovia sempre apareix quan l’equip el necessita. | Judit Andreu

Des d’una cantonada ha anotat el Palamós (17′), però l’àrbitre ha anul·lat el gol per una falta clara sobre Joel Armengol. Serramitja també ha provat fortuna des de la distància, sense trobar poteria. El Sant Andreu ha començat a dominar el partit i a acostar-se a l’àrea local. A un minut del descans, Sekou Gassama ha culminat una gran jugada col·lectiva: obertura a l’espai per Llamas, centrada rasa del capità i Toro toca la pilota per deixar sol Sekou, que ha afusellat la porteria.

Com era d’esperar, la pluja també ha fet acte de presència. El Palamós ha sortit dels vestidors disposat a empatar, però els andreuencs han tingut dues bones oportunitats per sentenciar: un xut creuat de Toro que ha blocat Manzano (57′) i una conducció amb tir final d’Arjona que també ha rebutjat el porter local amb una bona estirada (62′).

Joel Armengol, un migcentre de garanties. | Judit Andreu
Joel Armengol, un migcentre de garanties. | Judit Andreu

El partit estava controlat, però en una jugada aïllada el Palamós ha aconseguit igualar el marcador. Subi ha arribat a la línia de fons, ha centrat i la indecisió dels quadribarrats l’ha aprofitada Medina per posar la punta de la bota i anotar l’empat (73′). Restava un quart d’hora i el partit s’ha obert, amb anades i tornades a les dues àrees. La més clara, un xut de Serramitja (88′) que ha sortit fora.

Així doncs, el Sant Andreu ha trencat la seva mala ratxa a domicili amb un empat amb regust agredolç. L’equip andreuenc suma 10 punts, queda com a setè classificat després de sis jornades o es manté a un punt de les quatre primeres places.

Fotografies: Judit Andreu

FITXA TÈCNICA

Palamós CF (1): Manzano, Sergi Garcia, Ayala (Barrera, 64′), Cano, Subi, Herrera, Guillem, Jaume (Iván, 54′), Feixa (Agi, 54′), Serramitja i Medina.

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Méndez, Noguera, David López, Jorge Muñoz, Joel (Guerrero, 84′), Arjona, Toro, Santolalla (Luismi, 71′) i Sekou (José González, 69′).

Gols: 0-1 Sekou (44′), 1-1 Medina (73′).

Àrbitre: Sr. Martin Varas (del. Baix Llobregat), ha amonestat Manzano (31′), Barrera (65′) i Medina (83′) pels locals i Santolalla (54′), Noguera (83′), Guerrero (87′) i Llamas (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 6 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal Palamós-Costa Brava.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 1-1 CE Europa

EC Granollers 4-1 UE Castelldefels

CE Júpiter 1-1 FC Santfeliuenc

CE Sabadell FC ‘B’ 1-1 Terrassa FC

UE La Jonquera 0-0 CF Montañesa

UE Olot 3-2 UE Figueres

CF Peralada 1-0 Cerdanyola del Vallès FC

FC Vilafranca 5-3 CF Pobla de Mafumet

AEC Manlleu 0-0 UE Vilassar de Mar

CLASSIFICACIÓ (J6)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS