El Sant Andreu ha perdut a Manlleu tot i jugar un bon partit en línies generals. La igualtat ha estat la tònica dominant d’un enfrontament en què els andreuencs probablement han merescut sumar almenys un punt, però que s’ha torçat en els minuts finals. Seuma ha transformat un penal i Pol Coll ha sentenciat amb un xut des de fora l’àrea quan l’equip de Mikel Azparren buscava l’empat.

Amb un pam de nas. Així s’ha quedat el Sant Andreu i els aficionats quadribarrats aquest diumenge a Manlleu, on ha vist com un partit igualat en què la balança estava a prop de decantar-se a favor ha acabat resolent-se a favor de l’equip local en sis minuts fatídics. Amb diverses baixes sensibles i en un camp de dimensions reduïdes, els andreuencs han intentat en tot moment portar la iniciativa i dominar l’encontre.

La nota positiva ha estat el retorn de Carroza a una convocatòria després de dos mesos d’absència per una lesió al genoll. Méndez ha tornat a actuar com a lateral esquerre, Joel ha format amb Guerrero al doble pivot, Santolalla i Arjona han ocupat les bandes i José González ha acompanyat Toro en punta d’atac. El Manlleu ha incomodat el Sant Andreu els primers minuts, però poc a poc l’equip d’Azparren ha portat el joc al seu terreny.

La defensa ha completat un gran partit tot i el resultat final. | Judit Andreu
La defensa ha completat un gran partit tot i el resultat final. | Judit Andreu

La igualtat ha estat a punt de trencar-se a la mitja hora de joc en una triple ocasió dels andreuencs. Toro ha controlat dins l’àrea i, malgrat un possible penal per una empenta, ha aconseguit xutar. La pilota ha rebotat al peu del porter i semblava que entrava, però un altre ha arribat per evitar el gol. Toro ha cedit a Arjona i la seva rematada s’ha estavellat a la creueta de la porteria.

El domini del Sant Andreu ha continuat al segon temps. L’equip d’Azparren buscava forats entre la teranyina del Manlleu, un equip molt seriós i ben posicionat. Les situacions de perill han estat poques i Toro no ha aconseguit connectar prou bé una centrada de Makaay (70′). Poc després, una rematada a la mitja volta de Noguera tampoc trobava porteria (78′).

L'afició ha respost un partit més. | Judit Andreu
L’afició ha respost un partit més. | Judit Andreu

Es consumava l’empat a zero, però la sensació era que el Sant Andreu podia marcar a la recta final de l’encontre. Ben al contrari, el Manlleu s’ha trobat amb un penal favorable. L’àrbitre ha interpretat que Llamas ha fet caure Pol Coll dins l’àrea i Seuma l’ha transformat enganyant Segovia (82′) en el primer xut a porteria dels locals. El Sant Andreu ha anat a buscar l’empat i ha reclamat un possible penal sobre Llamas, però Pol Coll ha sentenciat amb un xut potent des de fora l’àrea (87′).

Amb aquesta derrota, el Sant Andreu continua amb 17 punts i cau a la vuitena posició a causa de les victòries de La Jonquera, el Figueres i l’Ascó, el pròxim rival al Narcís Sala. De totes maneres, seguim a quatre punts del quart i això és una cursa de fons que serà competida.

Fotografies: Judit Andreu

FITXA TÈCNICA

AEC Manlleu (2): Aroca, Ot, Canal (Manu, 46′), Dan Coll, Mate, Seuma, Iván Fernández, Fredi, Pol Coll, Aumatell (Martí Soler, 84′) i Trulls (Cristian Martínez, 68′).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Méndez, Guerrero, Joel, Arjona (Juanan, 82′), Santolalla (Makaay, 61′), José González (Jalal, 69′) i Toro.

Gols: 1-0 Seuma p. (81′), 2-0 Pol Coll (87′).

Àrbitre: Sr. Carrero Romera (del. Anoia), ha amonestat Trulls (43′), Mate (44′), Iván Fernández (54′), Pol Coll (57′) i Cristian Martínez (75′) pels locals i José González (18′), Guerrero (29′), Méndez (70′), Llamas (81′) i Segovia (82′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 12 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal d’Esports de Manlleu. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Jaume Fors, col·laborador de l’AEC Manlleu.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

CF Peralada 2-1 CE Sabadell FC ‘B’

Santfeliuenc FC 1-1 Cerdanyola del Vallès FC

FC Vilafranca 3-2 Palamós CF

FC Ascó 2-1 Terrassa FC

CE Júpiter 1-0 CF Montañesa

CE Europa 1-0 CF Pobla de Mafumet

UE Vilassar de Mar 0-1 UE Figueres

UE La Jonquera 1-0 UE Castelldefels

UE Olot 2-1 EC Granollers

CLASSIFICACIÓ (J12)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS