El Sant Andreu conquereix Vilafranca (1-2)

El Sant Andreu ha derrotat el FC Vilafranca a domicili i ha trencat la imbatibilitat del segon classificat. Dani Guerrero ha avançat els andreuencs al primer temps, però Josu ha empatat a la segona part. L’actuació de Segovia ha estat clau i Javi Santolalla ha anotat el gol de la victòria a dos minuts pel final.

L’equip de Mikel Azparren ha aconseguit una victòria de prestigi a Vilafranca, on fins ara tothom havia perdut, davant un equip que encadenava sis victòries i un empat les darreres vuit jornades. A més, el Sant Andreu ha sumat la primera victòria a domicili d’aquesta temporada.

Els andreuencs han saltat a la gespa amb molta intensitat i al primer minut Jorge Muñoz ha enviat una gardela al travesser. El Sant Andreu ha insistit i ha provocat un parell de córners, però el gol ha arribat d’una falta servida per Ton Alcover: pilota llarga a la línia de fons, control de Joan Noguera i la centrada al segon pal l’ha rematada completament sol Dani Guerrero (15’).

El Vilafranca ha intentat reaccionar i amb el pas dels minuts s’ha acomodat al seu terreny de joc. I aleshores ha aparegut José Segovia, que ha tret un xut de falta d’Oribe (19’), s’ha estirat per desviar un xut d’Aday arran de pal (36’) i ha fet una parada espectacular per desviar una rematada a boca de canó (41’). Entre les oportunitats vilafranquines, els locals han demanat un penal però l’àrbitre ha interpretat que Aday l’havia simulat.

vila-sant-andreu-5
Noguera ha tornat a comandar la defensa. | Armand Beneyto

Al segon temps, el Vilafranca ha continuat buscant l’empat. Juanma i Noguera han estat imperials i han rebutjat totes les centrades a l’àrea, ben protegits per Guerrero, Jorge Muñoz i Ton Alcover. Als laterals, Llamas i Santolalla tancaven una defensa sòlida. De fet, els locals no han tingut cap ocasió clara fins que han trobat el gol.

En un desajustament defensiu, Triguero ha generat la superioritat obrint al primer toc a la dreta, on Òscar ha rebut l’esfèrica i l’ha posada entre els centrals, on Josu ha rematat amb una gran paràbola per empatar l’encontre (73’). El gol ha fet dubtar el Sant Andreu i Segovia ha intervingut novament per enviar a córner un xut potent de Triguero (75’).

Segovia, inconmensurable sota els pals i en el joc aeri. | Armand Beneyto

Els andreuencs no s’han conformat amb l’empat i han buscat el gol de la victòria a la recta final del partit. L’àrbitre no ha considerat unes mans locals dins l’àrea. El gol de la victòria ha arribar en una pilota llarga de Segovia que ha controlat José González a la mitja punta i el quadribarrat ha aixecat l’esfèrica per sobre la defensa i Javi Santolalla ha entrat com una locomotra per controlar dins l’àrea i afusellar la porteria del Vilafranca (88’).

Triguero ha tingut l’empat al darrer minut amb una rematada a la frontal de l’àrea petita i Segovia, ple de reflexes, ha tancat els seu festival d’aturades meritòries. El Sant Andreu ha celebrat la primera victòria a domicili contra un dels millors equips de la categoria i tanca el cicle de sis partits en setze dies en cinquena posició amb 17 punts i la moral pels núvols.

FITXA TÈCNICA

FC Vilafranca (1): Ramos, Medina, Joan Castillo, Fonta, Munta, Josep Díez, Guzmán (Triguero, 64’), Òscar, Oribe, Josu (Bernat, 83’) i Aday.

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Santolalla, Guerrero (Méndez, 85’), Jorge Muñoz, Alcover, Arjona (Joel, 46’), Toro i Sekou (José González, 67’).

Gols: 0-1 Guerrero (15’), 1-1 Josu (73’), 1-2 Santolalla (88’).

Àrbitre: Sr. Muñoz Vaquero, ha amonestat Aday (27’), Oribe (64’) i Munta (89’) pels locals i Guerrero (18’), Toro (28’), Jorge Muñoz (50’), Segovia (67’), Alcover (80’) i José González (89’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 10 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal de Vilafranca del Penedès.

Fotografia: UE Sant Andreu

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 3-1 Cerdanyola del Vallès FC

CE Júpiter 0-3 CF Pobla de Mafumet

UE La Jonquera 0-1 CF Palamós

CF Peralada 5-0 EC Granollers

UE Olot 3-2 Terrassa FC

AEC Manlleu 1-1 CF Montañesa

Santfeliuenc FC 1-1 UE Figueres

CE Europa 0-1 UE Vilassar de Mar

CE Sabadell FC ‘B’ 0-0 UE Castelldefels

CLASSIFICIACIÓ (J10)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS