La fortuna gira l’esquena al Sant Andreu (0-0; 2-4 als penals)

El Sant Andreu ha caigut eliminat als quarts de final de la Copa Catalunya a la tanda de penals. L’equip de Mikel Azparren ha competit contra el Nàstic de Tarragona i i ha aconseguit un meritori empat a zero contra un equip de Segona A, però la fortuna ha girat l’esquena als andreuencs des dels onze metres.

L’encontre ha estat molt disputat, especialment a la zona de mitjos. A la primera part les forces han estat equilibrades, amb un Nàstic que pressionava la sortida de pilota andreuenca i que sortia ràpidament al contracop quan robava l’esfèrica al mig del camp. El Sant Andreu mirava de desfer-se del domini grana que poc a poc s’anava imposant.

Juan Muñiz, amb un potent llançament de falta directa, posava a prova Segovia (19′). Poc després, la millor ocasió pel Sant Andreu: gran jugada de Luismi per l’esquerra, la pilota acaba a peus de Llamas després d’una centrada llarga i la fuetada posterior la treia Dimitrievski posant una bona mà (23′). A la sortida del córner, una rematada de Dani Guerrero ha sortit per sobre del travesser.

Ton Alcover ha reaparegut després de dos partits de baixa. | Adrià Giménez
Ton Alcover ha reaparegut després de dos partits de baixa. | Adrià Giménez

Precisament Luismi, que igual que Ton Alcover jugava contra un dels seus exequips, ha executat un gran xut des de l’interior de l’àrea, a peu parat i buscant el segon pal, que s’ha escapat per pocs centímetres (37′). Amb l’empat inicial s’arribava al descans.

A la represa, l’esforç físic i psicològic del Sant Andreu han passat factura als quadribarrats. El Nàstic ha tingut més domini posicional i ha tingut dues ocasions clares a peus de Rayco, però Segovia en dues intervencions de molt mèrit ha evitat el gol tarragoní (60′) i després un autogol de Juanma en desviar una centrada forta (65′).

A la recta final el partit s’ha estroncat amb els canvis i les faltes al mig del camp. El Sant Andreu ha reclamat l’expulsió d’un defensor grana quan Sekou marxava sol (73′) i la de Bouzon per una entrada a la banda que hauria suposat la segona groga. Finalment, els penals decidien el semifinalista.

TANDA DE PENALS (2-4)

Azparren ha reunit els jugadors al mig del camp per decidir els llançadors i animar l’equip. El Sant Andreu ha guanyat el sorteig i ha decidit escollir porteria, de manera que el Nàstic ha obert la tanda de penals. Rayco ha transformat el primer i Ton Alcover no ha fallat; Juan Muñiz ha marcat el segon i Arjona ha contestat. Aleshores Segovia ha aturat el llançament de Ricky, però Dimitrievski ha respòs desviant el de Jorge Muñoz. Maloku ha posat el 2-3 pel Nàstic i Santolalla ha enviat la pilota al pal esquerra. Per acabar, Ferran ha tancat anotant el 2-4.

Els quadribarrats s’acomiaden de la Copa Catalunya sense perdre en els 90 minuts, amb un balanç de tres victòries (dos contra equips de Segona B) i l’empat contra el Nàstic, amb quatre gols a favor i només un en contra. El Sant Andreu, però, ha vist com els penals esvaïen la classificació per unes semifinals il·lusionants.

Fotografies: Adrià Giménez

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Santolalla, Guerrero (Joel, 72′), Jorge Muñoz, Alcover, Luismi (Toro, 66′), David López (Arjona, 57′) i Sekou (Makaay, 80′).

C. Gimnàstic de Tarragona (0): Dimitrievski, Gabri Vidal, Molina (Roger, 46′), Zahibo (Bouzon, 46′), Lobato (Brugui, 76′), Juan Muñiz, Iván Vidal (Ricky, 61′), Maloku, Rharsalla (Rayco, 46′), Ferran i Vadillo.

Gols: –

Àrbitre: Sr. Bondia (del. Baix Llobregat), ha amonestat Alcover (64′) i Guerrero (68′) pels locals i Rayco (55′), Roger (71′) i Bouzon (73′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta, disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS