Toro-Sekou, Societat Il·limitada (4-3)

El Sant Andreu ha guanyat un partit que ha hagut de remuntar en dues ocasions i dorm aquesta nit com a quart classificat amb tretze punts. Un doblet de Toro i un altre de Sekou han neutralitzat les dianes de Max, Adrián González i Padilla, que ha marcat de penal després de l’expulsió de Jordi Méndez per mans. Segovia ha evitat el gol de l’empat amb una aturada espectacular al minut 95.

Els visitants que arriben al Narcís Sala compten els seus partits per derrotes. El Sant Andreu ha convertit el seu estadi en un fortí i aquest dissabte ha derrotat el Sabadell B, un rival incòmode que ha posat les coses molt díficils i que no ha llençat mai la tovallola. Tot i això, l’equip de Mikel Azparren ha sumat els dotze punts possibles a casa i encadena quatre jornades sense perdre, amb un balanç de deu punts.

El filial arlequinat s’ha avançat als onze minuts, quan Max ha caçat una pilota rebotada en l’esquena d’un company dins l’àrea i ha afusellat Segovia. Els quadribarrats s’han tret la son de les orelles i Joel ha estat a punt d’empatar, però el seu xut amb cama dreta ha sortit massa centrat. La pissarra ha donat aire al Sant Andreu: Luismi ha centrat un córner al segon pal, Arjona ha tornar l’esfèrica al cor de l’àrea, Toro ha tocat i Sekou ha rematat a gol (21′).

L’encontre s’ha animat i Max ha tingut una oportunitat en un contracop vallesà amb un xut pel primer pal que Segovia ha rebutjat, i poc després Sekou ha rematat massa picada una centrada de Llamas. Amb empat a un gol s’arribava al descans.

David Toro ha estat clau amb dos gols i una assistència.
David Toro ha estat clau amb dos gols i una assistència.

El segon temps ha començat igual que el primer. Segovia ha enviat a córner amb una bona estirada una centrada que s’enverinava i des de la cantonada ha arribat el segon gol del Sabadell B. Adrián González ha imposat la seva alçada per posar potes enlaire el partit (52′). La reacció de l’equip d’Azparren ha estat fulminant, ja que només un minut després Toro ha aprofitat un regal de la defensa per trencar la xarxa amb un xut potent, un autèntic golàs per reestablir les taules al marcador.

El Sant Andreu carburava i ha completat la remuntada en una jugada preciosa: gran passada profunda de Joel per Sekou, el ‘9’ ha entrat a l’àrea i ha cedit la pilota a Toro perquè anotés el seu segon gol (68′). Sis minuts després, Llamas es treia una altra gran centrada que, ara sí, Sekou encertava amb un bon cop de cap per posar el 4 a 2.

Màxima efecitivat dels quadribarrats, que podrien haver viscut un final de partit tranquil. El pal ha privat Sekou de marcar un ‘hat trick’ (85′) i el Sant Andreu ha acabat patint. A dos minuts pel final, el Sabadell B ha forçat un penal i expulsió de Jordi Méndez per mans i Padilla ha transformat la pena màxima. Restaven cinc minuts d’afegit, i Makaay, que avui debutava, ha estat a punt de sentenciar al contracop.

El Sabadell B ha competit i ha tingut l'opció d'empatar fins el darrer sospir.
El Sabadell B ha competit i ha tingut l’opció d’empatar fins el darrer sospir.

I ha aparegut Segovia. En un duel en què gairebé totes les ocasions han acabat en gol, Segovia ha posat el cadenat a la porteria andreuenca i ha evitat el gol de l’empat al minut 95. Pilota morta dins l’àrea, canonada d’un futbolista arlequinat i aturada monumental de José Manuel Segovia, sempre atent sota pals.

El Narcís Sala ha respirat alleugerit amb el xiulet final. El Sant Andreu ha tornat a guanyar un partit d’infart i suma tretze punt, i és quart un cop finalitzada la jornada. Ara els quadribarrats es prepararan per rebre el pròxim dimecres el Nàstic de Tarragona en l’eliminatòria de quarts de final de la Copa Catalunya.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (4): Segovia, Llamas, Méndez, Noguera, David López, Jorge Muñoz, Joel (Santolalla 77′), Arjona, Luismi (Guerrero, 83′), Toro (Makaay, 71′) i Sekou.

CE Sabadell FC ‘B’ (3): Arnau, Diego, Adrián González, Èric Pujol, Guillem Pujol, Víctor (Padilla, 68′), Max, Lledó, Ñito, Raigón (Montero, 77′) i Juanpi (Facu, 83′).

Gols: 0-1 Max (11′), 1-1 Sekou (19′), 1-2 Adrián González (52′), 2-2 Toro (53′), 3-2 Toro (68′), 4-2 Sekou (73′), 4-3 Padilla p. (88′).

Àrbitre: Sr. Moreno Villaécija (del. Baix Llobregat), ha amonestat Noguera (25′) i Jorge Muñoz (83′) pels locals i Max (55′) i Raigón(64′) pels visitants. Ha expulsat amb vermella directa Jordi Méndez (88′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 7 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. Abans del partit s’ha lliurat el premi al guanyador del sorteig de l’#MVPandreuenc.

Fotografies: Adrià Giménez

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES PARTITS

EC Granollers 6-2 Palamós CF

CF Montañesa 1-1 CF Peralada

CF Pobla de Mafumet 2-0 UE Olot

UE Vilassar de Mar 1-1 FC Ascó

UE Castelldefels 1-0 Santfeliuenc FC

UE Figueres 1-0 AEC Manlleu

Terrassa FC 0-0 UE La Jonquera

CE Europa 1-1 CE Júpiter

Cerdanyola del Vallès FC 1-3 FC Vilafranca

CLASSIFICACIÓ (J7)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS