Un mur infranquejable (0-0)

El Sant Andreu ha sumat un punt a La Jonquera davant un rival que ha demostrat les seves bones prestacions defensives. L’equip de Mikel Azparren ha portat la iniciativa a la primera meitat, però les forces s’han equilibrat després del descans. Malgrat intentar-ho, els andreuencs no han pogut trencar el sistema defensiu dels empordanesos.

Un bon punt. Així resumeix el Sant Andreu l’empat que ha tret de la seva visita a La Jonquera, en un terreny de gespa natural que no estava en les millors condicions i després d’un gran esforç físic i mental només 72 hores després del partit contra el Nàstic. En general ha estat un duel igualat en què cap dels dos equips ha tingut ocasions clares de gol.

Azparren ha apostat per un 4-3-3 amb Guerrero d’escuder d’Arjona i Ton Alcover al mig del camp i amb David López i Makaay per obrir el camp al costat de Toro. El Sant Andreu ha dominat bona part del primer temps i Alcover ha tingut l’oportunitat més clara en un xut des de fora l’àrea en què Montero ha volat per desviar a córner (9’).

Toro ha jugat de davanter centre gairebé tot el partit. | Falgués Foto&Vídeo
Toro ha jugat de davanter centre gairebé tot el partit.

Poc a poc La Jonquera ha equilibrat el partit, amb una bona feina defensiva i llençant pilotes a les esquenes de la defensa quadribarrada per intentar generar perill. Segovia només ha hagut d’intervenir en comptades ocasions, ben protegit per una defensa que, avui sí, no ha fet cap concessió al rival. La parella Juanma-Noguera ha rebutjat totes les pilotes altes i Llamas i Santolalla han posat el pany i forrellat als laterals.

Igualtat general

La segona part ha estat més igualada i els empordanesos han tingut una bona opció en una vaselina de Coro que ha sortit per sobre del travesser (63’). Semblava que el conjunt local donava el punt per bo, i a la recta final al Sant Andreu li han faltat forces i claredat, fruit del cansamanet acumulat.

Les incorporacions de Luismi, Joel i Sekou no han canviat el panorama. La Jonquera s’ha defensat fins el darrer minut i ha demostrat per què només ha encaixat dos gols en vuit jornades. El Sant Andreu acumula cinc partits consecutius sense perdre i onze punts de quinze possibles. Aquest dimecres rebrem el CF Peralada al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

UE La Jonquera (0): Montero, Moustakim (Barry, 46′), Minic, Murga, Bonmatí, Mahamadou, Brice, Marc Vilà, Barrera (Fran Pérez, 80′), Molina i Coro (Henry, 75′).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Santolalla, Guerrero, Alcover, Arjona (Joel, 69′), Makaay (Luismi, 61′), David López (Sekou, 75′) i Toro.

Gols: –

Àrbitre: Sr. Díaz Díaz (del. Vallès Occidental), ha amonestat Moustakim (43′), Brice (56′), Vilà (84′) i Fran Pérez (89′) pels locals i Arjona (36′), Juanma (56′), Guerrero (60′), Segovia (61′) i Toro (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 8 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal Les Forques.

FotografiesFalgués Foto&Vídeo

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

FC Santfeliuenc 1-1 CE Europa

FC Ascó 2-2 UE Figueres

AEC Manlleu 1-1 CF Pobla de Mafumet

CF Palamós 0–0 UE Castelldefels

FC Vilafranca 2–1 CF Montañesa 

CE Júpiter 2–2 UE Vilassar de Mar 

CF Peralada 1–0 Terrassa FC 

UE Olot 2–1 Cerdanyola del Vallès FC 

CE Sabadell FC ‘B’ 0–3 EC Granollers

CLASSIFICACIÓ (J8)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS