Volen els primers tres punts (0-2)

El Sant Andreu ha caigut derrotat al Narcís Sala per primera vegada aquesta temporada davant el CF Peralada. Keita ha avançat els empordanesos de penal i Coro ha sentenciat al segon temps. L’equip de Mikel Azparren ha tancat els visitants durant molts minuts al seu camp, però ha pecat de falta d’encert.

El Peralada arribava com a líder al Narcís Sala i ha imposat la seva eficàcia golejadora per endur-se els primers tres punts del feu andreuenc aquesta temporada. El Sant Andreu ha estat dominador del partit en línies generals fins el 0 a 2, però ha faltat concretar les jugades de perill. Els detalls han estat determinants en un partit força igualat.

Els andreuencs han començat amb força, amb xuts de Ton Alcover i Jorge Muñoz des de fora l’àrea. Però l’encontre s’ha torçat als nou minuts, quan l’àrbitre ha xiulat penal per unes mans de Noguera i Keita ha transformat la pena màxima enganyant Segovia. El cop ha impulsat l’equip de Mikel Azparren, que ha empès els empordanesos cap al seu camp i ha rondat l’àrea visitant buscant el gol de l’empat.

Novament els dos migcentres quadribarrats han estat protagonistes amb tirs des de fora l’àrea: una gardela d’Alcover que ha fregat el pal (19′) i un parell de xuts de Jorge Muñoz que s’han escapat per pocs centímetres (24′ i 35′). Pel Peralada, que amb el resultat a favor buscava els contracops, només un xut mossegat de Serrano ha inquietat Segovia (30′). Abans del descans, Luismi ha hagut d’abandonar el terreny de joc per lesió (36′).

Després de vuit partits com a entrenador, Azparren ha perdut el primer al Narcís Sala.
Primera derrota d’Azparren al Narcís Sala després de vuit victòries i un empat.

A la represa, el Sant Andreu ha continuat posant voluntat i intensitat per empatar el partit. De fet, ha estat quan millor estaven els quadribarrats que ha arribat el segon gol dels empordanesos, obra de Coro. El capità del Peralada ha robat l’esfèrica, ha conduït cap a la frontal i ha anotat el segon amb un xut col·locat a la dreta de Segovia (61′).

Tot i que quedava encara mitja hora de partit, el 0 a 2 ha estat una llosa pels andreuencs, mermats físicament i moralment. Azparren ha apostat per una defensa de tres i aleshores l’encontre s’ha obert i el Peralada ha tingut un parell de bones opcions al contraatac: Segovia ha rebutjat amb els peus una bona jugada individual de Draman (74′) i Méndez ha salvat una passada de la mort que ha acabat impactant contra el pal (76′).

El Sant Andreu no ha baixat els braços i podria haver-se reenganxat al partit si un magnífic llançament de falta de Ton Alcover no hagués impactat contra el travesser (77′). Als darrers minuts, els empordanesos han assegurat la victòria amb la seva solidesa defensiva. Així doncs, els quadribarrats han perdut el primer partit a casa i acaben una ratxa de cinc jornades sumant punts.

Fotografies: Judit Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas (Guerrero, 75′), Méndez, Noguera, Santolalla, Jorge Muñoz, Alcover, Arjona (Makaay, 65′), David López, Luismi (Toro, 36′) i Sekou.

CF Peralada (2): Richy, Pau (Chele, 46′), Vallho, Nacho Ruiz, Serrano, Traoré (Jorge Marta, 66′), Carbó, Víctor Alonso (Boniquet, 56′), Coro, Draman i Keita.

Gols: 0-1 Keita p. (9′), 0-2 Coro (62′).

Àrbitre: Sr. Romero Freixas (del. Tarragona), ha amonestat Noguera (8′), David López (17′) i Toro (63′) pels locals i Pau (25′) pels visitants. També ha amonestat l’entrenador de la UE Sant Andreu, Mikel Azparren.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 9 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

CF Montañesa 1-2 UE Olot

CF Pobla Mafumet 0-0 FC Ascó

UE Castelldefels 1-2 CE Europa

UE Vilassar de Mar 0-3 FC Santfeliuenc

UE Figueres 2-1 CE Júpiter

Palamós CF 1-0 CE Sabadell FC ‘B’

EC Granollers 0-1 UE La Jonquera

Terrassa FC 0-3 FC Vilafranca

Cerdanyola del Vallès FC 1-1 AEC Manlleu

CLASSIFICACIÓ (J9)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS