El Sant Andreu s’omple de confiança (6-2)

El Sant Andreu ha derrotat de manera contundent el Santfeliuenc, signa la segona victòria consecutiva i acaba la jornada en zona de promoció. Un doblet de Jorge Muñoz, Toro i Arjona han sentenciat a la primera meitat mentre Alberto reduïa la diferència, i a la segona Ton Alcover ha anotat de cap per segona jornada seguida. Maldonado ha maquillat el resultat abans que novament Toro tanqués la golejada amb un gran gol de vaselina.

Victòria àmplia del Sant Andreu al Narcís Sala després de tres partits sense aconseguir-ho. L’equip de Mikel Azparren ha mostrat la seva cara més eficaç i ha superat el Santfeliuenc gràcies a una primera meitat jugada amb intensitat i ritme. Els quadribarrats han llegit bé l’encontre i han trobat espais per on han fet mal al rival. Especialment lúcids han estat Jorge Muñoz, Arjona i David López, que s’han mogut magníficament entre línies i han generat perill per fora i per dins.

Dos xuts desviats, un de David López i un altre de Romo, han estat la carta de presentació del duel. La posició centrada d’Arjona acompanyant Toro ha beneficiat la dinàmica ofensiva del Sant Andreu. Precisament una jugada individual del vila-secà per l’esquerra ha acabat amb una passada a l’interior de l’àrea que Jorge Muñoz ha controlat i, en l’u contra u amb Toni, ha definit amb tranquil·litat per obrir la llauna (13′).

Jorge Muñoz ha anotat els seus primers dos gols de la temporada.
Jorge Muñoz ha anotat els seus primers dos gols de la temporada.

Els quadribarrats han buscat el segon. A Jorge se li ha escapat un xut per sobre del travesser després d’una jugada d’estratègia (16′) i un tir d’Arjona ha topat amb els punys de Toni (20′). El Sant Andreu arribava a l’àrea del Santfeliuenc amb facilitat, i al minut 24 ha arribat el gol en una bona jugada col·lectiva: passada llarga de Llamas, control de Toro a la mitja punta, obertura cap a David López i centrada a la petita per la rematada d’Arjona, que s’ha anticipat al defensor.

L’encontre estava sota el control andreuenc i Toro ha aprofitat la primera oportunitat que ha tingut per marcar el 3 a 0. Arjona ha fet una passada per sobre de la defensa i el davanter de Sant Boi ha afusellat el porter visitant en l’u contra u (33′). Toni ha blocat un llançament de falta de Ton Alcover (36′) i Alberto ha retallat la distància aprofitant una pilota morta després d’un rebot dins l’àrea local (40′). La resposta del Sant Andreu no s’ha fet esperar, i Jorge Muñoz ha anotat ela seva segona diana picant de cap una centrada de David López per sobre de la sortida de Toni (43′).

Alcover i Arjona, protagonistes del partit.
Alcover i Arjona, protagonistes del partit.

Amb el 4 a 1 s’arribava al descans. A la represa l’equip d’Azparren s’ha sentit còmode amb la pilota i defensant sense l’esfèrica, gestionant l’avantatge i el cronòmetre. Un tir creuat de Romo ha fregat el gol (50′), però Ton Alcover ha estat més encertat rematant de cap una centrada de Jorge al segon pal (55′). Toro també ha aconseguit el segon gol amb una vaselina preciosa després d’una bona passada de Jordi Méndez (69′).

El partit ja estava sentenciat, però el Santfeliuenc ha demostrat orgull i ha continuat atacant per marcar. Segovia ha tret a córner una centrada que s’enverinava i Zárate ha rematat fora una altra centrada al segon pal. Maldonado ha anotat el segon pels visitants amb un xut llunyà en què a Segovia se li ha escapat la pilota quan semblava que la blocava (71′). El Narcís Sala ha aplaudit el porter andreuenc en un gran gest de l’afició andreuenca. Toni ha evitat un resultat major desviant un xut potent de Toro (74′) i robant la pilota a Sekou quan el davanter quadribarrat ja havia driblat la seva sortida (75′).

Els darrers minuts han esgotat el partit. El Sant Andreu ha sumat la segona victòria consecutiva, acumula tres jornades sense perdre i assalta la quarta plaça, amb 24 punts, a causa de l’empat entre el Palamós i l’Ascó i la derrota del Figueres. La setmana vinent, prova de foc en el derbi contra el CE Europa al Nou Sardenya.

Fotografies: jaimepg | @jaimesen

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (6): Segovia, Llamas (Méndez, 57′), Carroza, Noguera, Santolalla, Joel, Alcover, Jorge Muñoz, David López (Juanan, 66′), Arjona i Toro (Sekou, 75′).

Santfeliuenc FC (2): Toni, Èric Ruiz, Jaume, Ortiz, Alberto, Ion (Maldonado, 46′), Jaime, Guille (Zárate, 66′), Romo (Morgado, 73′), Ferri i Patxi.

Gols: 1-0 Jorge Muñoz (13′), 2-0 Arjona (24′), 3-0 Toro (33′), 3-1 Alberto (41′), 4-1 Jorge Muñoz (43′), 5-1 Alcover (55′), 6-1 Toro (69′), 6-2 Maldonado (71′).

Àrbitre: Sr. Brull Acerete (del. Girona), ha amonestat Carroza (44′) pels locals i Alberto (34′), Ferri (37′), Maldonado (65′) i Ortiz (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 15 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

CF Montañesa 2-1 UE Vilassar de Mar

EC Granollers 1-0 CE Júpiter

UE Castelldefels 1-3 CF Pobla de Mafumet

UE La Jonquera 0-1 UE Olot

CF Peralada 2-3 FC Vilafranca

CE Sabadell FC ‘B’ 1-2 AEC Manlleu

CF Palamós 0-0 FC Ascó

Terrassa FC 3-0 CE Europa

Cerdanyola del Vallès FC 2-0 UE Figueres

CLASSIFICACIÓ (J15)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS