El Sant Andreu ha empatat contra l’Ascó al Narcís Sala un partit en què ha tingut bones oportunitats per endur-se els tres punts. Víctor Bertomeu ha avançat els visitants als tres minuts amb un gol de falta i David Toro ha empatat poc després en una gran acció individual. El porter visitant ha evitat el segon gol andreuenc en tres ocasions.

Punt amb regust amarg pel Sant Andreu, que no ha pogut brindar una nova victòria al Narcís Sala. L’Ascó arribava després de nou jornades invicte i s’ha avançat amb un gol de falta directa de Víctor Bertomeu, un tir que ha desviat un jugador de la tanca defensiva i ha despistat Segovia. La reacció quadribarrada ha estat fulgurant: passada de Jorge Muñoz per David Toro, control orientat de qualitat per marxar del defensor i xut poderós pel primer pal per reestablir l’empat (8′).

Cinquè gol de la temporada per David Toro.
Cinquè gol de la temporada per David Toro.

El conjunt visitant ha jugat còmode durant bona part del primer temps, instal·lat al mig camp andreuenc. L’equip d’Azparren ha crescut amb el pas dels minuts i s’ha espolsat el domini de l’Ascó. Toro ha estat a punt d’anotar, però una parada de Sergio López amb els peus ha rebutjat la rematatada després d’una bona centrada de David López (27′).

Al segon temps, el Sant Andreu ha tingut fins a quatre bones ocasions per endur-se el gat a l’aigua. Carroza, que avui tornava després de dos mesos lesionat, ha fregat el gol pentinant una centrada de falta de Ton Alcover (60′) que ha tret el porter visitant, i David López ho ha provat amb un xut fort pel primer pal que també ha trobat les mans de l’asconenc (67′).

Carroza ha tornat a l'equip un cop superada la lesió.
Carroza ha tornat a l’equip un cop superada la lesió.

L’Ascó ha amenaçat al contracop aprofitant les imprecisions andreuenques al mig del camp, però la solidesa defensiva i la bona col·locació de Segovia han evitat mals majors. Als minuts finals, Makaay ha posat una centrada que no ha pogut rematar ningú després d’una bona acció individual (84′). I en temps afegit, xut d’Arjona que ha tret Sergio López i el mateix Makaay no ha encertat en la definició.

El punt ha deixat fred el Sant Andreu, que volia guanyar per l’afició i per retallar la distància amb el quart classificat. L’equip és novè amb 18 punts immers en una lluita de diversos equips per aquesta quarta posició que ocupa el Palamós. La setmana vinent, derbi a La Verneda davant el CE Júpiter.

Fotografies: Judit Andreu – UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Santolalla (Makaay, 79′), Guerrero, Jorge Muñoz, Alcover, Luismi (Arjona, 85′), David López i Toro.

FC Ascó (1): Sergio López, Pato, Argilaga, Socias, Héctor, Jean Marco, Gòdia, Bertomeu (Riki, 81′), Jordi Martí, Gerard (Guiu, 74′) i Jonatan (Ramon, 89′).

Gols: 0-1 Bertomeu (3′), 1-1 Toro (8′).

Àrbitre: Sr. Mancera Antón (del. Maresme), ha amonestat Noguera (3′), Carroza (35′) i Santolalla (73′) pels locals i Jonatan (35′), Guiu (86′) i Jean Marco (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 13 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

CF Pobla de Mafumet 0-0 UE Vilassar de Mar

EC Granollers 2-2 AEC Manlleu

CF Montañesa 1-0 Santfeliuenc FC

UE Castelldefels 1-0 UE Figueres

UE La Jonquera 0-1 CF Peralada

CE Sabadell ‘B’ FC 1-0 FC Vilafranca

Palamós CF 0-2 UE Olot

Terrassa FC 2-0 CE Júpiter

Cerdanyola del Vallès FC 2-1 CE Europa

CLASSIFICACIÓ (J13)

captura-de-pantalla-2016-11-06-a-les-19-26-06

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS