Premi a la insistència (0-1)

El Sant Andreu s’ha imposat al Júpiter amb un solitari gol de Ton Alcover a les acaballes del partit. Un xut col·locat del migcampista, que al primer temps havia errat un penal, i les aturades de Segovia han donat tres punts molt importants a l’equip de Mikel Azparren, que es col·loca a un sol punt del quart classificat.

Tot indicava que es viuria un derbi elèctric a La Verneda i cap dels dos equips han decebut les expectatives. El Sant Andreu ha imposat el seu joc i ha tancat el Júpiter durant vint minuts, forçant centrades i creant jugades de perill. La defensa local treia aigua i Iván Fuentes evitava el 0 a 1 després d’una rematada de córner.

Els bons minuts quadribarrats s’han traduït en un penal de Sergi sobre David López. Alcover ha executat la pena màxima però Iván Fuentes l’ha rebutjat llençant-se a l’esquerra. L’aturada del porter local ha esperonat l’equip gris-i-grana, que ha igualat les forces abans del descans.

David López ha portat de corcoll la defensa local.
David López ha portat de corcoll la defensa local.

Aleshores ha començat el recital de Segovia. Al 38, centrada de Julen des de la banda i rematada de primeres de Blasco que ha tret el porter andreuenc demostrant un cop més els seus reflexos. Segovia ha blocat en dos temps un xut de Vives des de fora l’làrea i s’ha guardat la traca final pel segon temps.

Els primers minuts de la represa han estat un patir pels dos equips. Una falta d’Alcover ha fregat el travesser (46′) i Carroza ha tret sota pals el tir d’Uroz després d’un contracop veloç i d’haver driblat Segovia (51′). Novament Alcover topava amb els punts de Fuentes en un xut des de l’interior de l’àrea en la continuació d’un córner (53′), i una rematada de cap de David López s’ha estavellat contra el pal (55′).

Recital de Segovia i fuetada d’Alcover

El Júpiter ha reaccionat, però Segovia ha mantingut el Sant Andreu viu en els pitjors moments, quan els andreuencs patien per les transicions ràpides dels gris-i-grana. El porter quadribarrat ha tret un peu espectacular en un u contra u amb Uroz (62′), ha volat per rebutjar un xut potent de Pau (78′) i una rematada des de l’interior de l’àrea (80′).

Sensacional Segovia en totes les seves intervencions.
Segovia ha amargat el matí als davanters del Júpiter.

L’empat es consumava a La Verneda, però Ton Alcover encara tenia la jugada del penal entre cella i cella i ha decidit treure’s l’espina amb un golàs des de fora l’àrea. La jugada l’ha començada Sekou a la banda esquerra, Jorge ha recollit el refús de la defensa a la frontal i ha cedit per Alcover, que ha col·locat la pilota a la base del pal per anotar un gol que seria definitiu.

Amb els locals abocats a l’atac, novament Iván Fuentes ha evitat el gol andreuenc en una passada profunda de Sekou per Arjona, que no ha pogut superar la ràpida sortida del porter del Júpiter. Els gris-i-grana han forçat un parell de córners i faltes perilloses, però la defensa andreuenca ha solventat les jugades aèries.

La ràbia de Ton Alcover en la celebració del gol.
La ràbia de Ton Alcover en la celebració del gol.

L’equip ha celebrat la victòria amb una afició que s’ha desplaçat en massa a La Verneda i que no ha deixat d’animar en tot l’encontre. Victòria fora de casa, porteria a zero i final de la mala ratxa de tres jornades sense guanyar. El Sant Andreu escala una posició però retalla fins a un sol punt la distància amb el quart classificat.

La nota negativa

Luismi Gracia no ha pogut començar el partit d’inici perquè ha notat unes molèsties al genoll just abans de començar. Azparren ha mogut fitxa i ha donat entrada a Makaay, mentre que Joel ha acabat entrant a la convocatòria i disputat els darrers minuts. Esperem que Luismi es recuperi aviat. Ànims Luismi!

Comunió entre l'equip i l'afiicó al final del derbi.
Comunió entre l’equip i l’afiicó al final del derbi.
Espectacular l’afició andreuenca un partit més.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CE Júpiter (0): Iván Fuentes, Adri, Sergi, Pep, Julen, Vives, Prieto, Prat (Àngel, 61′), Blasco (Bauli, 77′), Pau i Uroz (Marcos, 84′).

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Carroza, Santolalla, Guerrero, Jorge Muñoz, Alcover, David López (Arjona, 66′), Makaay (Sekou, 59′) i Toro (Joel, 84′).

Gol: 0-1 Alcover (81′).

Àrbitre: Sr. Fernández Morillo (del. Barcelona), ha amonestat Adri (32′) i Vives (51′) pels locals i Guerrero (40′), Jorge Muñoz (44′) i Alcover (79′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 14 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de La Verneda. S’ha guardat un minut de silenci abans de l’inici.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

FC Vilafranca 1-0 UE La Jonquera

CE Europa 0-1 CF Montañesa

UE Vilassar de Mar 0-0 Cerdanyola del Vallès FC

FC Ascó 3-0 EC Granollers

UE Olot 5-0 CE Sabadell FC ‘B’

UE Figueres 4-0 CF Pobla de Mafumet 

AEC Manlleu 3-3 Palamós CF

CF Peralada 4-0 UE Castelldefels

Santfeliuenc FC 1-1 Terrassa FC

CLASSIFICACIÓ (J14)

captura-de-pantalla-2016-11-14-a-les-8-56-30
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS