Garrotada a un Sant Andreu fred (0-1)

El Sant Andreu ha perdut tres punts contra el Vilassar de Mar després d’un partit en què pràcticament no hi ha hagut ocasions de gol. L’equip de Mikel Azparren no s’ha trobat còmode i ha estat espès durant tot l’encontre, Un gol de Matamala a cinc minuts pel final ha donat el cop de gràcia als andreuencs i ha atorgat el trofeu de la Festa Major als visitants.

No ha estat el dia més encertat del Sant Andreu. Després de quatre jornades invicte ha arribat la sisena derrota de la temporada. I ho ha fet d’una forma especialment dolorosa amb un gol a cinc minuts pel final. Una garrotada a l’estòmac dels andreuencs, que han vist com s’esfumaven tres punts importants del Narcís Sala.

El Vilassar de Mar arribava a l’encontre amb la pell de xai. Penúltim classificat i només una victòria, però vuit empats. Un equip sòlid, difícil de batre. Els visitants s’han dedicat a defensar la seva porteria, tot esperant una oportunitat per deixar ‘KO’ als quadribarrats. El partit ha afavorit els visitants, còmodes sense la pilota i tancant els espais i les línies de passada.

La defensa visitant ha estat una roca.
La defensa visitant, insuperable.

Els visitants han anat de menys a més, mentre que el Sant Andreu combinava bons minuts de joc amb altres més grisos, en què no succeïa res. La irregularitat dels andreuencs no ha permès crear ocasions de gol per perforar la porteria del Vilassar.

L’únic tir a porta ha estat un xut de falta potent de Ton Alcover que Pachecho ha desviat amb els punys (63′). L’entrada de David López ha donat un altre aire a l’equip d’Azparren, però ha estat insuficient per capgirar el ritme del partit.

L’empat a zero semblava un fet, però una recuperació de Soufiane a la zona de creació quadribarrada ha agafat la defensa del Sant Andreu a contrapeu, Matamala ha rebut a l’interior de l’àrea i, amb un xut ras, ha congelat el Narcís Sala.

Arjona, intentant superar dos contraris.
Arjona, intentant superar dos contraris.

El gol ha estat una gerra d’aigua freda pels andreuencs, que no han tingut la rauxa d’altres partits. Soufiane ha estat expulsat en temps afegit i la darrera oportunitat ha estat un nou llançament directe d’Alcover que ha sortit per sobre del travesser.

Els resultats d’aquesta tarda deixen el Sant Andreu en vuitena posició, amb 25 punts, a quatre de l’Ascó (29), que marca la zona de promoció. Per davant queden el Palamós (27), el Terrassa (26) i el Montañesa (26). La setmana vinent toca aixecar el cap en la visita a la UE Figueres.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Santolalla (José González, 88′), Guerrero (Makaay, 67′), Alcover, Jorge Muñoz, Arjona, Toro i Sekou (David López, 59′).

UE Vilassar de Mar (1): Pachecho, Oumar, Blanchart, Peque, Iván, Tejero, Èric (Soufiane, 81′), Valderas, Pau, Camacho (Viale, 75′) i Ginés (Matamala, 69′).

Gol: 0-1 Matamala (85′).

Àrbitre: Sr. Guijarro Álvarez (del. Tarragona), ha amonestat Matamala (88′) pels visitants. Ha expulsat Soufiane en temps afegit amb vermella directa.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 17 de la tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. Abans de l’inici hi ha hagut una actuació de les ballarines de ‘Do Dance’. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes de l’accident d’avió a Colòmbia aquesta setmana, entre les quals membres de l’equip Chapecoense. Al final, s’han entregat els trofeus de la Festa Major.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

Actuació de les ballarines de ‘Do Dance’

Des de la UE Sant Andreu agraïm a ‘Do Dance’ la seva actuació en els intants previs del partit.

img-20161205-wa0012

ALTRES RESULTATS

CE Sabadell FC ‘B’ 2-0 CE Júpiter

EC Granollers 0-1 CE Europa

CF Montañesa 1-0 CF Pobla de Mafumet

UE Castelldefels 2-0 Cerdanyola del Vallès FC

FC Vilafranca 1-1 UE Olot

UE La Jonquera 0-2 FC Ascó

CF Peralada 3-0 AEC Manlleu

Palamós CF 1-1 Santfeliuenc FC

Terrassa FC 2-1 UE Figueres

CLASSIFICACIÓ (J17)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS