Noguera rescata un punt (1-1)

El Sant Andreu ha sumat un punt contra el CF Pobla de Mafumet al Narcís Sala per tancar la primera volta. Rodri ha avançat els tarragonins al primer temps, però els quadribarrats han aconseguit empatar en una jugada a pilota aturada que ha rematat Joan Noguera, que havia sortit a la segona part. El partit s’ha obert però el marcador ja no s’ha mogut.

Després de tres jornades sense guanyar, el Sant Andreu no ha pogut trencar la ratxa i ha empatat contra la Pobla de Mafumet. Un encontre que s’ha complicat amb el gol de Rodri als vint-i-tres minuts: Gil ha fet una passada per sobre de la defensa, Gabri Vidal ha centrat i el ‘9’ visitant ha rematat a plaer.

Abans, els visitants s’havien acostat amb xuts d’Alfons (8’), rebutjat per Segovia, de Dani Hernández (12’) i d’Ojeda (16’). El conjunt tarragoní arribava amb certa facilitat a l’àrea andreuenca i a l’equip de Mikel Azparren li ha costat entrar al partit, mancat de confiança pels últims resultats i pel fet d’haver de remar a contracorrent.

Al segon temps, la Pobla de Mafumet ha donat un pas enrere i el Sant Andreu ha sortit més endollat. Sense arribar a crear ocasions clares, els d’Azparren donaven més sensació de perill que no pas a la primera meitat. A més, Carroza ha hagut d’abandonar el terreny de joc per unes molèsties físiques. Noguera ha entrat en el seu lloc.

L'equip ha sortit amb els Prebenjamins A i C. | Roger Graells - UESA
L’equip ha sortit amb els Prebenjamins A i C. | Roger Graells – UESA

Quan les coses no surten, res millor que un gol a pilota aturada: Alcover ha posat un caramel al cap de Noguera, que havia entrat just feia cinc minuts, s’ha imposat a la defensa per enviar la pilota al fons de la xarxa (62’). L’empat ha esperonat els quadribarrats, que han continuat insistint, i l’ingrés de Makaay també ha generat arribades a l’àrea visitant.

De fet, Makaay ha tingut la més clara a pocs minuts del final en un xut a boca de canó que desafortunadament ha pogut desviar un defensa de la Pobla de Mafumet. Noguera, a la sortida d’un córner, ha estat a punt d’anotar el segon i completar la remuntada. Sekou tampoc ha trobat porteria en un tir escorat.

Finalment s’ha consumat l’empat a un gol. El Sant Andreu tanca la primera volta en vuitena posició amb 26 punts, amb un balanç de set victòries, cinc empats, set derrotes, 24 gols a favor i 26 en contra. El primer partit del 2017 serà davant el Cerdanyola al Narcís Sala el diumenge 8 de gener.

Fotografia: Noguera ha anotat el seu segon gol d’aquesta temporada. | Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Méndez, Carroza (Noguera, 57’), Juanma, Santolalla, Jorge Muñoz, Alcover, Juanan (Toro, 57’), Arjona, David López (Makaay, 73’) i Sekou.

CF Pobla de Mafumet (1): Perales, Gabri Vidal, Roger Figueras, Ruxi, Dani Hernández, Vadillo (Jesús, 89’), Ojeda, Gil, Rodri (Iván Vidal, 79’), Alfons i Brugui (Rayco, 73’).

Gols: 0-1 Rayco (23’), 1-1 Noguera (62’).

Àrbitre: Sr. Jarit Mesa (del. Girona), ha amonestat Carroza (30’), Alcover (34’) i Santolalla (70’) pels locals i Ruxi (10’), Dani Hernández (42’) i Roger Figueras (89’) pels visitants. Ha expulsat Xavi Jiménez, segon entrenador de la UE Sant Andreu.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 19 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala. Els equips Prebenjamí A i C han sortit al terreny de joc amb el primer equip.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

CE Sabadell FC ‘B’ 0-0 CE Europa

UE La Jonquera 0-0 Santfeliuenc FC

CF Palamós 3-5 UE Vilassar de Mar

EC Granollers 4-1 UE Figueres

FC Vilafranca 1-1 FC Ascó

CF Peralada 4-1 CE Júpiter

UE Olot 1-1 AEC Manlleu

Terrassa FC 0-0 Cerdanyola del Vallès FC

CF Montañesa 1-1 UE Castelldefels

CLASSIFICACIÓ (J19)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS