Pas enrere del Sant Andreu (3-1)

El Sant Andreu ha encaixat una segona derrota consecutiva a Figueres. Un doblet de Javi Revert a la primera meitat han posat el partit molt coll amunt i Ferrón ha sentenciat en un contracop a l’inici de la segona part. Els andreuencs no han pogut materialitzar les ocasions i només Makaay ha vist porteria en temps afegit amb un xut espectacular.

Caure i tornar-se a aixecar. El Sant Andreu ha encadenat la segona derrota per segon cop aquesta temporada i haurà de reaccionar contra La Pobla de Mafumet per acabar la primera volta amb bones sensacions. En aquest encontre davant la UE Figueres s’ha reproduït una pel·lícula habitual: bon inici de l’equip de Mikel Azparren, però la falta de contundència a les àrees ha tornat a passar factura.

La pressió alta del Sant Andreu ha ofegat els locals en els primers minuts. Els andreuencs aconseguien recuperar l’esfèrica i dominaven el partit, però sense crear ocasions clares. Sekou ha xutat fora (7′) i les centrades laterals no trobaven una rematada neta. El Figueres ha resistit i ha esperat el seu moment, que ha arribat de la mà de Javi Revert.

El Sant Andreu ho ha intentat amb més cor que cap.
El Sant Andreu ho ha intentat amb més cor que cap.

Una errada defensiva ha propiciat el primer gol, una pilota llarga que els andreuencs no han rebutjat eficaçment. Revert ha arribat de cara per caçar l’esfèrica morta a la frontal i marcar amb un xut fort i col·locat (23′). El gol ha deixat l’equip d’Azparren tocat, però el Sant Andreu podria haver empatat després d’una bona acció de Juanan amb una centrada que novament no ha rematat ningú i un xut posterior d’Arjona que ha sortit per sobre del travesser.

El partit estava igualat tot i l’avantatge local, però Javi Revert ha tornat a veure porteria a la mitja hora de joc. El jugador figuerenc ha rematat creuat amb l’interior una centrada des de la dreta i ha aprofundit en la ferida que ja tenien els quadribarrats. Al descans s’ha arribat amb la lesió de Carroza, que ha hagut de ser substituït per unes molèsties físiques. Guerrero i Noguera ja havien quedat fora de la convocatòria per problemes físics.

A la segona meitat el problema s’ha fet més gros. El Figueres ha sortit a veure-les venir i en el primer contracop ha sentenciat amb un xut creuat de Ferrón. El 3 a 0 era massa contundent, malgrat que el Sant Andreu ha buscat el gol amb insistència però amb més cor que cap. Gallego ha desviat el xut més perillós (68′) i la defensa figuerenca ha rebutjat totes les centrades. Sekou ha rematat alta una bona centrada de David López (75′), que havia entrat uns minuts abans.

La impotència després d'encaixar el tercer gol.
Impotència després d’encaixar el tercer gol.

El Figueres amenaçava amb el quart gol al contraatac, però s’ha desordenat als minuts finals. Azparren ha donat entrada a Makaay per Santolalla i el davanter ha respost amb bons minuts i un autèntic golàs en temps afegit, quan ha recollit una pilota rebutjada per la defensa al vèrtex de l’àrea i ha engaltat un xut potent i creuat per anotar el gol de l’honor.

La derrota és un pas enrere pel Sant Andreu i deixa l’equip tocat. No obstant això, els quadribarrats afrontaran el darrer partit de la primera volta contra La Pobla de Mafumet amb mentalitat guanyadora i amb l’objectiu d’acabar l’any amb bones sensacions i sumant una nova victòria al Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Figueres (3): Gallego, Masó, Romero, Cunill, Venzal, Moha (Casanova, 61′), Ritxi, Ferrón (Torque, 75′), Javi Revert (Bona, 69′), Molist i Varese.

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Carroza (Méndez, 46′), Santolalla (Makaay, 74′), Jorge Muñoz, Alcover, Juanan (David López, 61′), Arjona, Toro i Sekou.

Gols: 1-0 Javi Revert (23′), 2-0 Javi Revert (29′), 3-0 Ferrón (52′), 3-1 Makaay (90′).

Àrbitre: Sr. Fernández Fernández (del. Bages), ha amonestat Masó (59′) i Cunill (86′) pels locals i Juanma (6′), Toro (70′) i Llamas (78′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 18 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’Estadi Municipal de Figueres (Vilatenim).

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

AEC Manlleu 0-0 FC Vilafranca

Santfeliuenc FC 2-2 CE Sabadell FC ‘B’

UE Castelldefels 2-2 UE Olot

FC Ascó 2-1 CF Peralada

CE Júpiter 1-1 UE La Jonquera

CE Europa 1-0 Palamós CF

CF Pobla de Mafumet 1-1 Terrassa FC

UE Vilassar de Mar 0-2 EC Granollers

Cerdanyola del Vallès FC 2-0 CF Montañesa

CLASSIFICACIÓ (J18)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS