El Sant Andreu alça la mirada (2-0)

El Sant Andreu ha derrotat el Terrassa al Narcís Sala amb gols de David López i Jorge Muñoz al segon temps. L’equip de Mikel Azparren ha jugat un partit seriós i ha vençut un rival directe per les primeres places. Luismi ha tornat a la convocatòria després de rebre l’alta mèdica i Maru ha debutat amb la quadribarrada.

Victòria vital pel Sant Andreu que permet que l’equip de Mikel Azparren alci la mirada amunt. Els quadribarrats han competit en un partit molt seriós contra el Terrassa. La bona notícia ha estat la presència de Luismi Gracia a l’escalfament i a la banqueta, un cop recuperat de la lesió després de gairebé dos mesos allunyat del terreny de joc.

La pancarta que han mostrat els jugadors a l’inici del partit.

El fort vent ha marcat un encontre entre dos aspirants a la plaça de promoció. Els visitants han avisat al primer minut amb un xut al pal d’Àlex Fernández, però les ocasions al primer temps s’han pogut comptar amb els dits d’una mà. Ambdós equips mostraven respecte envers l’altre i han jugat amb gran intensitat. El Sant Andreu s’ha fet amb el domini de la pilota amb el pas dels minuts i Aleix Dalmau ha provat sort de falta directa (12′), però la gardela ha marxat a pocs centímetres del pal esquerre.

Sota pals ha tornat Segovia. El porter andreuenc ha aparegut puntualment per mantenir el Terrassa a zero, primer blocant un xut enverinat de Velillas (26′) i després traient una mà de reflexos a rematada de Joel (36′). La darrera oportunitat del primer temps ha estat per un Juanan molt actiu, que ha driblat dos defenses en dos pams a l’interior de l’àrea abans que Ortega rebutgés el seu xut final (36′).

David López i Arjona celebren el primer gol.

A la represa semblava que el Terrassa sortia amb més presència al camp del Sant Andreu. Segovia ha rebutjat un xut llunyà de Joan Grasa (56′) amb els punys abans que els andreuencs juguessin un contracop de llibre. Sekou ha baixat una pilota al mig del camp, ha cedit per Jorge Muñoz i aquest ha obert a la banda per la incorporació de Llamas, que ha centrat per Arjona. El geni de Vila-seca ha imaginat i executat una assistència d’esperó per David López, que ha arribat al segon pal per controlar i anotar el seu primer gol de xut creuat, pràcticament sense angle (60′), un gran gol d’equip.

El gol ha estat un cop dur per l’equip egarenc. El Sant Andreu ha administrat l’avantatge i ha aprofitat una jugada d’estratègia per sentenciar l’encontre. David López ha servit un córner en curt dins l’àrea per Arjona, que l’ha deixada de cara per l’arribada de Jorge Muñoz i l’aviador ros ha afusellat Ortega amb un míssil imparable (77′). L’equip ho ha celebrat amb Xavi Jiménez, que prepara aquest tipus de jugades.

Jorge ha culminat una jugada d’estratègia de l’equip.

El Sant Andreu ha deixat corre el cronòmetre per certificar la victòria. Juanma ha vist la segona groga per una falta en temps afegit i probablement es pedrà la pròxima jornada. A més, Aleix Dalmau ha hagut de retirar-se per unes molèsties. Un cop finalitzat el partit, el CC Els Catalanistes, homenatjat amb el servei d’honor pels seus 150 anys, ha entregat obsequis a l’equip arbitral i a la UE Sant Andreu i un trofeu als capitans d’ambdós equips.

Així doncs, el Sant Andreu (quart) retalla la distància respecte al Terrassa (cinquè) i torna a guanyar al Narcís Sala després de tres encontres sense aconseguir-ho. Els pròxims dos desplaçaments consecutius (Castelldefels i Granollers) han de confirmar la bona dinàmica que han agafat els quadribarrats.

Fotografies: Judit Andreu – UESA 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Dalmau (Méndez, 76′), Guerrero, Jorge Muñoz, Juanan (Makaay, 80′), David López, Arjona (Maru, 88′) i Sekou.

Terrassa FC (0): Ortega, Xapi Arnau, Amantini, Joel, David López, Guti (Nils, 63′), Àlex Fernández (Enric Vega, 75′), Velillas, Del Val, Raúl Torres i Joan Grasa.

Gols: 1-0 David López (61′), 2-0 Jorge Muñoz (77′).

Àrbitre: Sr. Robas Bondia (del. Baix Llobregat), ha amonestat Guerrero (64′), Juanma (74′ i 89′) i Arjona (85′) pels locals i Àlex Fernández (63′), Joel (66′) i Joan Grasa (68′) pels visitants. Ha expulsat Juanma per doble groga.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 22 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. Abans del partit i durant la mitja part hi ha hagut l’actuació del grup d’animadores Cheerleaders del Gi. El president del Centre Cultural Els Catalanistes, Daniel Gasparín, ha efectuat el servei d’honor. Al final del partit s’han entregat dos trofeus de celebració dels 150 anys del CC Els Catalanistes.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

CE Sabadell FC ‘B’ 0-3 CF Pobla de Mafumet

EC Granollers 3-0 CF Montañesa

Palamós CF 4-3 Cerdanyola del Vallès FC

CF Peralada 0-1 UE Vilassar de Mar

FC Vilafranca 1-2 CE Europa

AEC Manlleu 0-0 CE Júpiter

UE La Jonquera 0-0 UE Figueres 

UE Olot 1-1 Santfeliuenc FC

FC Ascó 1-0 UE Castelldefels

CLASSIFICACIÓ (J22)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS