El Sant Andreu guanya solidesa (0-2)

El Sant Andreu ha sumat la tercera victòria consecutiva derrotant el Castelldefels a Els Canyars. Els gol d’Arjona ha obert la llauna d’un partit que es complicava i les aturades de Segovia han manitngut l’avantatge andreuenca. Sekou ha sentenciat als minuts finals, quan han reaparegut Joel i Luismi després de dos mesos de baixa.

Nova victòria del Sant Andreu. L’equip de Mikel Azparren acaba el gener amb tres victòries, consecutives, i un empat, amb set gols a favor i només un en contra. Uns números que configuren la millor ratxa d’aquesta temporada. A més, en els darrers tres encontres l’equip no ha encaixat cap gol.

El duel contra el Castelldefels es presentava complicat per les baixes: Dalmau i Carroza fora per lesió, Juanma sancionat i Toro, amb molèsties, tampoc ha pogut entrar a la convocatòria. Juanan ha hagut de jugar de lateral esquerre, una posició en què ja havia disputat algun partit com davant el Barça B a la Copa Catalunya. Les bones notícies, les reapariciones de Joel i Luismi a la recta final del partit després de dos mesos fora dels terrenys de joc.

Joel ha fregat el gol en el seu retorn dos mesos després.

El Sant Andreu ha entrat fred contra un Castelldefels que tenia la necessitat de guanyar per sortir de la zona de descens. Ton Alcover, de falta, ha estat a punt de trobar porteria (8′). Els mariners han incomodat els andreuencs lluitant molt al mig del camp, amb el joc directe i decantant l’atac per la banda dreta. Poc a poc, els quadribarrats han despertat i han començat a dominar el partit.

A la recta final del primer temps s’han generat les primeres ocasions clares. Una rematada massa picada de Jorge Muñoz a la sortida d’un córner (33′), un gol anul·lat a Sekou per un pressumpte fora de joc (38′) i un cop de cap de Noguera que ha blocat Manu (38′). L’equip d’Azparren ha defensat bé les faltes laterals de les que han gaudit els locals.

Arjona celebra el tercer gol del seu compte particular amb Juanan.

A la represa, el Sant Andreu ha sortit més endollat i disposat a marcar ràpid. Sekou ho ha provat de volea, però Manu ha rebutjat l’esfèrica (52′) i a la següent oportunitat Arjona no ha perdonat: centrada precisa de David López i gol amb el maluc del de Vila-seca per obrir la llauna (54′). Una acció estranya però necessària i efectiva a l’hora de rematar a porteria.

El gol andreuenc ha obert el partit. Els quadribarrats han pogut sentenciar, però Manu ha mantingut viu el seu equip desviant una centrada-xut de David López (68′) i una rematada de Jordi Méndez a la sortida d’un córner després que toqués Noguera (69′). Aleshores ha aparegut Segovia per evitar l’empat amb una aturada espectacular a una mà, frustrant un xut d’Adri Alonso des de l’interior de l’àrea (71′).

Sekou, de cap, ha sentenciat el partit.

El Castelldefels s’ha quedat en inferioritat numèrica per un cop de cap de Javi Calvo a Maru sense la pilota en joc (79′). Segovia ha blocat una rematada tova de Toti (84′) i Joel ha fregat el gol conduïnt un contracop amb un xut potent i ajustat que ha rebutjat Manu (87′). En el córner, Alcover ha centrat i Sekou, de cap, ha sentenciat (88′).

Els jugadors han celebrat la victòria amb l’afició, que ha decidit veure el partit i animar des de fora de l’estadi pel preu de les entrades. El Sant Andreu continua sisè amb 36 punts, continua a sis del tercer (Vilafranca), retalla de sis a tres punts la diferència amb el quart (Ascó) i segueix a un punt del cinquè (Terrassa). La pròxima jornada els quadribarrats visitaran el Granollers.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Castelldefels (0): Manu, Juanito (Javi Morales, 82′), Toti, Marc Martínez, Javi Calvo, Jorge Sánchez (Joan Inés, 65′), Jaume (Bauli, 65′), Maldonado, Adri Alonso, Óscar García i Moreno

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Méndez, Noguera, Juanan, Guerrero (Luismi, 89′), Alcover, Jorge Muñoz, David López (Maru, 75′), Arjona (Joel, 83′) i Sekou.

Gols: 0-1 Arjona (54′), 0-2 Sekou (88′).

Àrbitre: Sr. Gerard Brull Acerete (del Girona), ha amonestat Óscar García (74′) i Manu (79′) pels locals i Noguera (36′), Llamas (67′), David López (76′) i Maru (77′) pels visitants. Ha expulsat el local Javi Calvo (79′) amb vermella directa.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 23 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Els Canyars. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de l’avi del jugador local Jordi Cano.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

UE Vilassar de Mar 0-2 FC Vilafranca

Santfeliuenc FC 4-0 AEC Manlleu

Terrassa FC 2-1 EC Granollers

CF Montañesa 1-0 Palamós CF

CF Pobla de Mafumet 2-1 UE La Jonquera

CE Europa 0-5 UE Olot

CE Júpiter 1-0 FC Ascó

UE Figueres 2-1 CF Peralada

Cerdanyola del Vallès FC 1-2 CE Sabadell FC ‘B’

CLASSIFICACIÓ (J23)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS