El Sant Andreu vol però no pot (1-1)

El Sant Andreu ha obert el 2017 amb un empat davant el Cerdanyola al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren ha dominat i ha tingut bones oportunitats, però ha mancat encert per sumar els tres punts. Oriol Molins ha avançat els vallesans a la sortida d’un córner i Sekou ha empatat pels andreuencs. Aleix Dalmau ha debutat amb la quadribarrada.

Voler i no poder. Els andreuencs han donat un pas endavant respecte als últims partits, però no ha estat possible sumar els tres punts contra el Cerdanyola. La falta de precisió de cara a porteria ha passat factura a un Sant Andreu que ha sortit al terreny de joc amb la voluntat d’imposar el seu estil i tancar el rival a la seva àrea per avançar-se.

Sekou ha gaudit de tres ocasions als primers deu minuts. Una rematada alta a la mitja volta i dos tirs creuats que han fregat el pal dret de Del Río. Arjona, en una rematada forçada, una doble oportunitat de David López que ha rebutjat el porter i una rematada de Noguera a la sortida d’un córner han completat el reguitzell de jugades ofensives que podien haver acabat en gol a la primera meitat.

L’actor i exandreuenc Pep Munné ha efectuat el servei d’honor.

A la segona meitat, el Cerdanyola ha sortit més endollat i els dubtes s’han apoderat de l’equip d’Azparren. Oriol Molins, que ja va marcar l’únic gol del partit de la primera volta, ha anotat la diana visitant en la primera rematada a porta després d’un córner (56′).

Aleshores el Sant Andreu ha reaccionat. Jorge Muñoz, després d’una bona jugada conduïda per Sekou i una passada de Toro, no ha trobat porteria (62′) i poc després Sekou ha rebut una pilota filtrada per Arjona i ha afusellat Del Río amb un xut pel primer pal per reestablir l’empat (66′). El porter vallesà ha negat el gol a Toro amb una parada amb els peus a xut ras del davanter de Sant Boi (69′).

La rauxa local ha empès els visitants cap a la seva àrea, tot i que amenaçaven al contracop. Segovia ha estat atent per rebutjar un xut de Daisuke (75′) i un altre de Roque al temps afegit. Abans, Del Río ha salvat un punt pel Cerdanyola en evitar que una pilota morta que ha enganxat Toro acabés al fons de la seva porteria (85′).

Tot i intentar-ho, els andreuencs no han trobat el segon gol per completar la remuntada. L’empat deixa un mal regust de boca al Sant Andreu, que ha millorat respecte a partits anteriors però que no ha tingut prou punteria per tornar a guanyar al Narcís Sala. L’equip acaba la jornada en setena posició amb 27 punts i visitarà el Montañesa el pròxim diumenge.

Fotografies: Roger Graells – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Dalmau (Makaay, 88′), Guerrero, Alcover, Jorge Muñoz, David López (Toro, 60′), Arjona (Juanan, 77′) i Sekou.

Cerdanyola del Vallès FC (1): Del Río, Àlex Torres, Cazorla, Aitor Pérez, Alba (Pitu, 24′), Juli, Dani Martí, Molins, Daisuke (Collado, 77′), Jota i Elhadji (Roque, 81′).

Gols: 0-1 Molins (60′), 1-1 Sekou (66′).

Àrbitre: Sr. Luceño Soriano (del. Tarragona), ha amonestat Guerrero (70′), Juanma (76′) i Sekou (89′) pels locals i Dani Martí (37′), Cazorla (72′), Juli (83′) i Jota (84′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 20 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del futbolista del CF Balaguer Yeray Darias. L’actor Pep Munné, fill de l’exandreuenc Josep Munné, ha efectuat el servei d’honor.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

EC Granollers 0-0 CF Pobla de Mafumet

CF Peralada 2-0 Santfeliuenc FC

FC Vilafranca 1-1 CE Júpiter

CE Sabadell FC ‘B’ 1-2 UE Vilassar de Mar

Palamós CF 1-1 UE Figueres

UE La Jonquera 1-0 CE Europa

UE Olot 1-0 FC Ascó

AEC Manlleu 2-1 UE Castelldefels

Terrassa FC 4-0 CF Montañesa

CLASSIFICACIÓ (J20)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS