Victòria de mèrit del Sant Andreu (0-2)

El Sant Andreu ha derrotat el Montañesa a Nou Barris i s’ha retrobat amb la victòria després de cinc jornades. Sekou ha obert la llauna als tres minuts de joc i l’equip de Mikel Azparren ha resistit el setge local. Toro ha anotat el segon de penal en temps afegit i l’àrbitre ha acabat suspenent l’encontre per una picabaralla i el llençament d’objectes al terreny de joc.

Victòria esperada i meritòria del Sant Andreu en el derbi contra el Montañesa. Els quadribarrats han trencat una ratxa negativa de resultats en un dels camps més difícils de la categoria. Segovia ha estat baixa d’última hora a causa d’una febre aquesta nit i de problemes estomacals i Marc Priego ha debutat sota pals en partit oficial. El porter andreuenc s’ha mostrat molt segur i ha demostrat la seva vàlua en una autèntica prova de foc.

El vent bufava a favor. Si en el darrer partit contra el Cerdanyola les ocasions no van voler entrar, avui Sekou ha enviat al fons de la xarxa la primera rematada franca als tres minuts. La jugada l’ha començada ell mateix al mig del camp baixant una passada de Priego. Toro ha obert la pilota a l’esquerra per David López, que ha fet una centrada precisa al cap de Sekou, que entrava a l’àrea com una locomotora per establir el 0 a 1.

Priego ha estat molt atent i concentrat per rebutjar totes les pilotes centrades a l’àrea.

El gol ha donat confiança als andreuencs, que han defensat la renda davant les arribades del Montañesa. Els locals ho han intentat amb moltes centrades a l’àrea i els quadribarrats han provat de contrarestar-ho amb joc directe perquè Sekou baixés pilotes i donés aire a l’equip, una tasca que ha completat perfectament. Juanma i Noguera s’han fet un tip de rebutjar pilotes juntament a Priego.

S’ha arribat al descans amb el partit a un ritme alt. Al segon temps, el Sant Andreu ha resistit davant la insistència dels groc-i-negres, que no han xutat a porta. L’oportunitat més clara l’ha tinguda Joshua en un xut a l’interior de l’àrea que ha sortit per sobre del travesser (85′) i una altra rematada en què Dani Guerrero ha tret l’esfèrica sota pals.

Aleix Dalmau ha tornat a jugar al camp on havia disputat les últimes quatre temporades.

En temps afegit, els andreuencs han llençat una falta i Montoro ha comès mans a l’interior de l’àrea i ha vist la segona groga. Toro ha transformat la pena màxima xutant fort a la dreta de Cócera i ha anat a celebrar la diana mirant a càmera.

El gest s’ha entès com una provocació i ha generat una picabaralla entre els jugadors i el llançament d’objectes al terreny de joc, fet pel qual l’àrbitre ha decidit suspendre el partit quan ja passava un minut del temps afegit. Posteriorment, tant el mateix Toro com Azparren en nom del Club s’han disculpat pel gest.

Toro i Sekou celebren el segon gol.

El Sant Andreu escala a la sisena posició (30 punts) i es manté viu en l’objectiu de competir per les places de promoció. A més, els quadribarrats han deixat la porteria a zero per cinquena vegada aquesta temporada i han derrotat el Montañesa en el tercer enfrontament (dos de lliga i un de Copa Catalunya). Tot indica que la Federació Catalana de Futbol donarà el partit per acabat amb el resultat de 0 a 2.

La setmana vinent hi haurà un encontre important davant el Terrassa FC, equip que es troba quatre punts per sobre a la classificació, al Narcís Sala.

L’afició ha tornar a gaudir d’una victòria a domicili.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CF Montañesa (0): Cócera, Dani, Escabrós, Santos, Payán, Rubén (Pau, 37′), Edu, Toni Pérez (Diego, 63′; Joshua, 77′), Montoro, Pedro i Joel.

UE Sant Andreu (2): Priego, Llamas, Juanma, Noguera, Dalmau, Guerrero, Jorge Muñoz, Arjona (Juanan, 72′), David López (Makaay, 82′), Toro i Sekou.

Gols: 0-1 Sekou (3′), 0-2 Toro p. (90+5′).

Àrbitre: Sr. Bertomeu García (del. Barcelona), ha amonestat Edu (46′), Montoro (74′ i 90+5′), Joel (75′) i Santos (89′) pels locals i Guerrero (63′), Jorge Muñoz (65′), Dalmau (86′), Noguera (90+5′) i Toro (90+5′) pels visitants. Ha expulsat Montoro en temps afegit per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 21 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal de Nou Barris. S’ha suspès al minut 95 de joc com a conseqüència d’una picabaralla entre els jugadors i el llançament d’objectes al terreny de joc.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

Santfeliuenc FC 2-0 FC Vilafranca

UE Castelldefels 0-1 Terrassa FC

CF Pobla de Mafumet 1-0 Palamós CF

UE Figueres 0-0 CE Sabadell FC ‘B’

UE Vilassar de Mar 1-0 UE La Jonquera

CE Europa 1-0 CF Peralada

CE Júpiter 0-1 UE Olot

FC Ascó 3-0 AEC Manlleu

Cerdanyola del Vallès FC 1-0 EC Granollers

CLASSIFICACIÓ (J21)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS