Comença la retirada de la coberta

Els tècnics del Districte han començat aquest dijous el desmantellament de la coberta de la tribuna del Narcís Sala, una mesura per prevenir la seguretat de tothom. Està previst que els treballs s’allarguin fins dijous vinent, fet pel qual aquest cap de setmana no es jugarà cap partit a l’estadi andreuenc.

D’acord entre el Club i el Districte s’ha reprès la segona fase de les obres de la reforma integral del Narcís Sala, que fins ara romania aturada. Aquest febrer hi havia programades reunions per establir un calendari per les actuacions i el fet del passat diumenge ho ha accelerat. A més, es duran a terme obres per construir nous vestidors i magatzems sota la tribuna i per millorar el bar en un futur.

Pel que fa a l’encontre entre el primer equip i el Palamós CF, previst pel diumenge a les 12h, s’ha ajornat, a l’espera de la nova data que marcarà la Federació Catalana de Futbol, d’acord amb ambdós clubs.

Lamentem les molèsties que aquestes actuacions, imprescindibles i previstes, puguin ocasionar als membres del futbol base i als socis andreuencs.

Fotografies: UE Sant Andreu

Més en

Prèvia: EF Planadeu – UE Sant Andreu

Premsa23 de setembre de 2017

Objectiu, continuar creixent

Premsa23 de setembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa22 de setembre de 2017

La UE Sant Andreu, davant el primer d’octubre

Premsa20 de setembre de 2017