El Sant Andreu agafa moral a Sabadell (1-2)

El Sant Andreu ha derrotat el Sabadell B a la Nova Creu Alta i agafa moral després de la darrera ensopegada. Segovia ha evitat el gol local al primer temps i Arjona i Sekou han anotat les dianes andreuenques en una gran segona part de l’equip de Mikel Azparren. En temps afegit, Gonzalo ha escurçat la diferència pel filial arlequinat.

Victòria de mèrit del Sant Andreu a la Nova Creu Alta contra un rival que ha presentat molta batalla. El Sabadell B ha gaudit de més aproximacions en una primera meitat igualada en què s’alternaven les possessions d’ambdós equips. Un xut desviat de Montero (11′), un altre de Robert Simón (21′) i dues ocasions per Arjona (14′ i 23′) podrien haver obert la llauna al primer temps.

Aniversari feliç per Carroza: titularitat i victòria.

Segovia ha evitat mals majors amb una gran estirada i una bona mà per treure de l’escaire un xut ben dirigit de Max (35′) en els pitjors minuts dels andreuencs. José González, amb la testa, ha rematat fora el córner subsegüent. El descans ha arribat quan el Sabadell B es trobava més còmode i el Sant Andreu tenia dificultats per controlar l’encontre.

La resistència de l’equip de Mikel Azparren s’ha transformat en domini al segon temps. El Sant Andreu ha aconseguit desplegar-se amb més facilitat. En una gran jugada, Juanan ha fet una centrada precisa per Arjona, que girant el coll ha anotat un gran gol de cap enviant la pilota al segon pal (56′). A l’atac posterior, Segovia ha rebutjat de punys un xut potent des de mitja distància.

Robert Simón ha volat sobre la gespa vallesana.

El filial arlequinat s’ha mantingut viu gràcies a una bona aturada d’Aitor, que ha refusat una rematada potent d’un actiu Robert Simón. Poc després, Luismi ha tingut una bona oportunitat en rebre una passada d’Alcover, però el xut final ha topat amb el lateral de la xarxa (74′).

El segon gol ha arribat després d’una sensacional passada llarga de Luismi que ha deixat sol Sekou. El ‘9’ ha controlat i ha definit davant el porter amb molta sang freda (75′). El Sant Andreu ha cedit metres al filial arlequinat, pràcticament tocat i enfonsat amb el segon gol quadribarrat.

Sekou i Luismi, el gol i la passada.

La defensa andreuenca ha estat sòlida fins el final, tot i que Gonzalo ha escurçat la diferència en temps afegit després d’un rebuig defensiu que ha quedat mort dins l’àrea. La jornada deixa el Sant Andreu sisè (39 punts), a cinc punts del quart (Vilafranca) i a set del tercer (Ascó), malgrat els andreuencs tenen un partit menys. La setmana vinent La Jonquera visitarà el Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell FC ‘B’ (1): Aitor, Diego, Gonzalo, Pujol, Guillem, Mendoza (Ñito 60′), Lladó, Aliaga, Montero (Juanma, 76′), Max i José González (Guillem Sarmiento, 70′).

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero, Alcover, Simón (Joel, 73′), Juanan, Arjona (Luismi, 66′) i Sekou (Maru, 83′).

Gols: 0-1 Arjona (57′), 0-2 Sekou (75′), 1-2 Gonzalo (93′).

Àrbitre: Sr. López Morente (del. Figueres), ha amonestat Lledó (32′), Mendoza (40′), Max (41′) i Guillem (83′) pels locals i Guerrero (19′), Arjona (60′), Llamas (79′) i Segovia (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 26 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Nova Creu Alta.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

Santfeliuenc FC 0-1 UE Castelldefels

Palamós CF 1-0 EC Granollers

FC Vilafranca 2-3 Cerdanyola del Vallès FC

FC Ascó 2-0 UE Vilassar de Mar

CE Júpiter 1-2 CE Europa

UE La Jonquera 0-1 Terrassa FC

UE Olot 0-0 CF Pobla de Mafumet

AEC Manlleu 0-0 UE Figueres

CF Peralada 2-0 CF Montañesa

CLASSIFICACIÓ (J26)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS