El Sant Andreu tomba el mur (2-0)

El Sant Andreu ha derrotat La Jonquera al Narcís Sala en un partit que l’equip d’Azparren ha sabut cuinar amb paciència. Els andreuencs han generat diverses ocasions de gol al primer temps, però no ha estat fins la segona meitat que Sekou i Luismi han esquerdat la muralla dels visitants.

Gran victòria del Sant Andreu al Narcís Sala per continuar amb la bona ratxa. Amb cinc victòries en els darrers sis partits disputats, els andreuencs continuen escurçant la distància amb els equips capdavanters. La Jonquera es presentava al Narcís Sala sent l’equip menys golejat de la categoria, però els de Mikel Azparren han generat bastantes ocasions de gol contra la millor defensa de la lliga.

L’encontre començava amb un xut de Feixas que marxava prop del pal esquerre de la porteria que defensava Marc Priego, molt segur en el seu segon partit a la competició. Els quadribarrats han gaudit d’un tir de falta d’Alcover (5′), una rematada de Jorge Muñoz que ha blocat Montero (6′) i un xut desviat d’Arjona (7′). Montero ha evitat també el gol de Noguera amb una gran mà (10′).

Els companys feliciten un Sekou en ratxa: cinc gols els darrers sis partits.

Després d’aquest inici, La Jonquera ha aconseguit equilibrar el duel i allunyar el Sant Andreu de l’àrea. Els quadribarrats han mogut la pilota amb paciència i han controlat les transicions de l’equip de l’Alt Empordà, que pràcticament no s’ha acostat a l’àrea de Priego. Jorge ha tingut la darrera oportunitat amb un xut amb cama esquerra que no ha trobat porteria (43′).

A la represa, el Sant Andreu ha trobat espais entre la teranyina visitant. Un xut potent de Robert Simón, una bala per la seva banda, gairebé obre la llauna (46′). Brice, de falta, ha tingut l’ocasió pels visitants, però no ha dirigit bé el llançament (56′). Els quadribarrats han percutit fins trobar el camí del gol: Jorge s’ha emportat una pilota dividida i ha fet una passada excel·lent per la desmarcada de Sekou, que ha definit en l’u contra u (64′).

Luismi s’ha estrenat a la lliga i ha dedicat el gol a David Estrella pel seu aniversari.

El Sant Andreu ha sentenciat l’encontre pocs minuts després. Després d’una paret entre Arjona, d’esperó, i Sekou al mig del camp, el geni de Vila-seca ha filtrat una passada per sobre de la defensa. Luismi fet un gran control i, amb nervis d’acer, ha batut Montero en el mà a mà (72′). Únicament un fort xut al travesser ha inquietat Priego (86′).

Aquesta victòria, combinada amb la derrota del Terrassa, situa el Sant Andreu en cinquena posició (42 punts), a quatre punts de l’Ascó i a cinc del Vilafranca, amb un partit pendent. La setmana vinent els andreuencs visitaran el segon classificat, el Peralada.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Priego, Llamas, Carroza, Noguera, Juanan, Jorge Muñoz, Alcover (Joel, 80′), Simón, David López (Luismi, 64′), Arjona (Maru, 85′) i Sekou.

UE La Jonquera (0): Montero, Molina, Pujol, Murga, Boran, Mamau (Zou, 80′), Feixas, Brice, Pons, Vilà (Fran Pérez, 80′) i Ismael (Sepúlveda, 71′)

Gols: 1-0 Sekou (63′), 2-0 Luismi (73′).

Àrbitre: Sr. Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), ha amonestat Alcover (31′) pels locals i Ismael (10′), Pujol (60′) i Mamau (64′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 27 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Teresa Jové, germana del delegat del primer equip, Miquel Jové.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

UE Figueres 2-0 FC Ascó

CF Pobla de Mafumet 1-1 AEC Manlleu

UE Castelldefels 2-0 Palamós CF

EC Granollers 0-1 CE Sabadell FC ‘B’

CF Montañesa 0-2 FC Vilafranca

Cerdanyola del Vallès FC 0-2 UE Olot

UE Vilassar de Mar 1-1 CE Júpiter

CE Europa 0-1 Santfeliuenc FC

Terrassa FC 0-1 CF Peralada

CLASSIFICACIÓ (J27)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS