El Sant Andreu assalta Olot (2-3)

El Sant Andreu ha derrotat el líder al Municipal d’Olot remuntant un 2 a 0 en una segona part brillant de l’equip de Mikel Azparren. Els andreuencs han començat amb bon peu, però han encaixat un gol de Dembo al primer temps i un altre de Sergio Álvarez a la represa. Ningú ha abaixat els braços i els quadribarrats han signat una remuntada espectacular amb gols de Sekou, Jorge Muñoz i Toro.

Assalt al Municipal d’Olot. El Sant Andreu ha aconseguit guanyar al camp del líder, on ningú ho havia fet aquesta temporada. I amb remuntada inclosa, ja que a l’inici de la segona meitat l’Olot vencia per 2 a 0. L’equip de Mikel Azparren ha continuat remant i remant i hi ha cregut fins al final, quan el gol de David Toro ha extasiat a tots els andreuencs que han viatjat fins La Garrotxa per defensar la quadribarrada.

El domini del partit ha estat altern durant la primera part. L’Olot ha sortit fort i el Sant Andreu ha resistit els primers minuts. A poc a poc els andreuencs han anat sortint i han tingut bones fases amb domini de l’esfèrica, arribant a l’àrea local amb certa facilitat, però sense concretar ocasions clares de gol. La millor oportunitat ha estat per Sekou. Jorge ha lluitat una pilota a la banda i l’ha cedida a Luismi, que ha fet una bona passada pel ‘9’. Ha controlat bé, però el xut ha sortit desviat (21′).

Sekou ha obert el camí de la remuntada.

La primera garrotada ha arribat a la mitja hora de joc, quan Dembo ha caçat un rebuig a la frontal per engaltar un xut potent i ajustat i inaugurar l’electrònic (29′). Sergio Álvarez, amb una gardela de fora l’àrea, ha estat a prop d’anotar el segon un minut després. Malgrat una bona primera part, el Sant Andreu marxava als vestidors per darrere al marcador.

A la represa, segona garrotada. Contracop veloç de l’Olot i xut creuat de Sergio Álvarez per anotar el segon (47′). El moment era molt delicat, i el mateix Álvarez ha perdonat el tercer en un mà a mà amb Segovia que ha definit per sobre de la porteria. El resultat era ampli, però el Sant Andreu no s’ha rendit i l’estratègia ha donat els seus fruits: centrada de Luismi, pentina Carroza al segon pal cap a dins i Sekou, amb la canya a punt, escurça la diferència (58′).

El golàs de Jorge ha empatat el partit.

El gol ha donat ales al Sant Andreu, que ha tornat a controlar l’encontre. Amb Arjona i Jorge com a parella de migcentres i la contundència defensiva, l’equip ha tingut fluïdesa i ha crescut. Noguera, en una nova exhibició defensiva, ha molestat Sergio Álvarez en un xut que ha creuat massa però que ha fregat el pal (68′). De nou des de la cantonada, Luismi ha centrat i la pilota ha caigut als peus de Jorge després d’un rebuig. L’aviador ros, amb una volea formidable i imparable, ha empatat el duel (74′).

Restaven quinze minuts i podia passar qualsevol cosa. L’empat ha noquejat l’Olot, que no podia superar la defensa quadribarrada per cap costat. Una mostra de la concentració dels andreuencs, acció en què Carroza i Arjona han estat molt atents per evitar un xut a porta. El premi ha arribat a tres minuts pel final: passada d’esperó de Maru, centrada de Jorge i Toro, murri, s’ha anticipat al defensor per completar la remuntada.

El Sant Andreu no ha deixat de creure en la remuntada.

Bogeria al camp i a la graderia, on els andreuencs celebraven el gol que acabaria donant una gran victòria al Sant Andreu. L’Olot ha forçat córners, faltes i ha centrat pilotes a l’àrea als minuts finals, però els de Mikel Azparren han continuat treballant i patint fins el final. Després, una celebració merescuda.

Així doncs, el Sant Andreu acaba la jornada en quarta posició amb 48 punts. Resten vuit jornades per acabar el campionat i aquest equip té fe, caràcter i talent. El pròxim rival serà el Manlleu, que diumenge vinent visitarà el Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Olot (2): Ginnard, José, Bigas, Micaló, Blázquez (Alfredo, 85′), Héctor, Roger, Èric (Uri Santos, 74′), Dembo, Sergio Álvarez (Kike, 80′) i Marc Mas.

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Dalmau, Guerrero (David López, 56′), Jorge Muñoz, Arjona, Juanan (Maru, 81′), Luismi i Sekou (Toro, 68′).

Gols: 1-0 Dembo (28′), 2-0 Sergio Álvarez (47′), 2-1 Sekou (58′), 2-2 Jorge Muñoz (74′), 2-3 Toro (87′).

Àrbitre: Sr. Castellet Julià (del. Garraf-Penedès), ha amonestat Jorge Muñoz (64′), Juanan (75′), Arjona (85′), David López (86′), Noguera (88′) i Segovia (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 30 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal d’Olot.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

Santfeliuenc FC 1-0 CF Pobla de Mafumet
FC Vilafranca 6-0 EC Granollers
FC Ascó 0-0 CF Montañesa
CE Júpiter 1-1 Cerdanyola del Vallès FC
CE Europa 3-0 UE Figueres
UE Vilassar de Mar 1-0 UE Castelldefels
UE La Jonquera 0-1 CE Sabadell FC ‘B’
AEC Manlleu 1-0 Terrassa FC
CF Peralada 2-0 Palamós CF

CLASSIFICACIÓ (J30)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS