Hi creuen fins el final (2-1)

El Sant Andreu ha derrotat el Manlleu al Narcís Sala i s’aferma a la quarta plaça. Arjona ha obert la llauna i Seuma ha empatat de penal abans del descans. L’equip de Mikel Azparren ha dominat i ha tingut ocasions al segon temps fins que Arjona ha forçat un penal que ha transformat Luismi a tres minuts pel final.

Set gols als últims deu minuts de partit han donat tretze punts al Sant Andreu aquesta temporada. I tres gols als darrers tres encontres han servit per sumar un set de nou que enforteix la quarta posició a la classificació, que dóna accés a disputar la promoció d’ascens. L’equip de Mikel Azparren continua en ratxa i ha superat el Manlleu en un Narcís Sala encantat amb les prestacions dels andreuencs.

Calia tocar de peus a terra i enfrontar-se a un rival que tenia la necessitat de sumar punts. Segovia ha intervingut només començar per a desviar un xut enverinat d’Ot (2′) i ha tornat a ser decisiu abans del descans per rebutjar a córner un xut de Balaguer (44′). Malauradament, després del servei de cantonada Canal ha forçat un penal per unes mans dubtoses dins l’àrea andreuenca i Seuma ha transformat la pena màxima.

Dani Guerrero impregna el Sant Andreu de caràcter.

Abans, però, Arjona havia obert la llauna amb el seu sisè gol del curs. De fet, cinc dianes del migcampista de Vila-seca han servit per trencar l’empat inicial. Arjona ha rebut una passada llarga de Llamas i, davant la sortida d’Aroca, ha marcat amb un toc subtil arran de gespa (36′). Abans de la jugada de l’empat, els andreuencs han reclamat un penal sobre Juanma.

Calia desfer les taules a la segona meitat. El Sant Andreu ha sortit disposat a dominar el partit, mentre que el Manlleu es defensava amb una línia de cinc i esperava una opció al contracop. L’equip de Mikel Azparren ha persistit: xut desviat de Jorge (51′), centrada a la que no arribava Llamas (62′), possible penal sobre Jorge en una internada a l’àrea (63′), tir de Juanma per sobre del travesser (68′) i cop de cap del central que rebutjava Aroca (77′).

Sekou no ha pogut marcar, però ha completat un altre gran partit.

Una autèntica allau d’oportunitats de gol. Pel Manlleu, únicament un xut de Balaguer que ha bloquejat Carroza (65′). El resultat es percebia com injust davant les ocasions d’ambdós equips, i finalment el partit s’ha decidit des del punt de penal. Toro ha habilitat Arjona amb una brillant passada d’esperó i l’àrbitre ha vist un contacte de Manu amb l’andreuenc. El futbolista visitant ha vist la segona groga i Luismi, amb sang freda, ha afusellat Aroca (87′). Marc Montejo ha debutat i ha pogut disputar els darrers minuts de l’encontre.

El Sant Andreu ha pogut celebrar una nova victòria que consolida l’equip a la quarta posició. A més, la derrota del Vilafranca acosta els quadribarrats al tercer lloc. Els perseguidors queden quatre punts per sota. La setmana vinent, duel directe amb l’Ascó a terres tarragonines.

Fotografies: Adrià Giménez

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Carroza, David López, Guerrero, Jorge Muñoz, Arjona (Montejo, 89′), Juanan (Maru, 78′), Luismi i Sekou (Toro, 68′).

AEC Manlleu (1): Aroca, Ot, Mate, Dan Coll, Canal, Seuma, Aumatell, Martí Soler (Balaguer, 35′), Cristian (Abde, 80′), Manu i Fredy.

Gols: 1-0 Arjona (36′), 1-1 Seuma p. (44′), 2-1 Luismi p. (87′).

Àrbitre: Sr. Martín Varas (del. Baix Llobregat), ha amonestat Juanan (44′) i Guerrero (51′) pels locals i Manu (27′ i 87′), Aumatell (57′), Mate (60′), Dan Coll (68′), Canal (88′) i Seuma (89′) pels visitants. Ha expulsat Manu al minut 87 per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 31 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

UE Castelldefels 2-0 UE La Jonquera
CE Sabadell FC ‘B’ 0-1 CF Peralada
EC Granollers 0-1 UE Olot
CF Montañesa 1-0 CE Júpiter
Cerdanyola del Vallès FC 3-3 Santfeliuenc FC
UE Figueres 4-0 UE Vilassar de Mar
Palamós CF 3-1 FC Vilafranca
Terrassa FC 2-0 FC Ascó
CF Pobla Mafumet 0-0 CE Europa

CLASSIFICACIÓ (J31)

FCF.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS