Taules entre Sant Andreu i Vilafranca (1-1)

El Sant Andreu ha empatat davant del Vilafranca al Narcís Sala en un duel igualat. Arjona ha avançat els andreuencs a l’inici del partit i Juanma s’ha marcat en pròpia porta quan intentava rebutjar una centrada de Boira al segon temps. Els de Mikel Azparren continuen sumant i s’acosten a la quarta plaça.

El Narcís Sala presenciava el duel de la jornada. Tercer contra cinquè. El Sant Andreu volia retallar punts amb el Vilafranca, però la igualtat de l’encontre s’ha traslladat finalment al marcador final. Un empat que ha deixat un gust agredolç als andreuencs, però que al cap i a la fi permet que segueixi la bona dinàmica, retallar un punt al quart i evitar que els vilafranquins s’escapin.

Arjona ha celebrat el seu cinquè gol de la temporada.

El Sant Andreu ha sortit amb més intensitat que el rival i ja guanyava als cinc minuts. Robert Simón ha arribat a la línia de fons i ha centrat al punt de penal, on esperava Arjona per afusellar Kilian amb un xut potent i alt. L’equip de Mikel Azparren ha fregat el segon gol amb una rematada de Noguera a la sortida d’un córner que ha pogut atrapar Kilian (13′).

Els visitants han millorat amb el pas dels minuts, però el Sant Andreu no ha concedit cap ocasió de gol. A la represa, el Vilafranca ha continuat cercant l’empat. Segovia, amb el cos, ha desviat un xut franc des de l’interior de l’àrea després de diversos rebots (50′). Al contracop, Simón ha estat a prop de sentenciar l’encontre amb un xut creuat que ha blocat Kilian (57′).

Jorge ha estat un dels jugadors més destacats de l’encontre.

També ha tingut una bona opció Dani Guerrero a la sortida d’una falta lateral. El capità s’ha desmarcat bé però no ha arribat a rematar a porteria i la pilota s’ha perdut per la línia de fons (70′). Poc després, la jugada desgraciada: centrada rasa i forta de Boira que Juanma, en l’intent de rebutjar l’esfèrica, ha acabat introduint a la porteria quadribarrada (73′).

Els andreuencs han intentat reaccionar i buscar el gol de la victòria. La falta de precisió i la solidesa defensiva del Vilafranca, que signava l’empat, ha evitat que es generés alguna ocasió clara de gol. Les taules s’han consumat amb el xiulet final. El Sant Andreu és sisè (44 punts) i dimecres tindrà l’oportunitat de col·locar-se quart si és capaç de guanyar el Palamós CF al Narcís Sala. Us hi esperem!

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Dalmau, Guerrero, Jorge Muñoz, Simón, David López (Juanan, 69′), Arjona (Luismi, 79′) i Sekou (Toro, 72′).

FC Vilafranca (1): Kilian, Russo, Fontanills, Castillo (Triguero, 66′), Medina, Boira, Víctor Oribe (Òscar, 63′), Josu (Guzmán, 77′), Jordi Oribe, Aday i Via.

Gols: 1-0 Arjona (5′), 1-1 Juanma p.p. (75′).

Àrbitre: Sr. Calle Martínez (del. Baix Llobregat), ha amonestat Sekou (30′), Noguera (71′) i Dalmau (89′) pels locals i Russo (22′), Medina (28′), Josu (43′) i Boira (81′) pels visitants. Ha expulsat Priego amb vermella directa per protestar una acció (32′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 29 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Cisco Ruiz Dalmao, exdirectiu del Club.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

UE Castelldefels 0-3 CE Sabadell FC ‘B
CF Montañesa 1-1 AEC Manlleu
Cerdanyola del Vallès FC 2-0 FC Ascó
CF Pobla de Mafumet 0-0 CE Júpiter
UE Vilassar de Mar 1-0 CE Europa
EC Granollers 0-0 CF Peralada
UE Figueres 2-1 Santfeliuenc FC
Palamós CF 3-1 UE La Jonquera
Terrassa FC 2-1 UE Olot

CLASSIFICACIÓ (J29)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS