Llamas canalitza l’orgull andreuenc (1-1)

El Sant Andreu ha empatat contra el Palamós al Narcís Sala. Serramitja ha posat el partit coll amunt en una primera part en què l’equip de Mikel Azparren ha tingut bones ocasions per remuntar. La falta d’encert i l’actuació de Manzano han mantingut l’avantatge visitant. José Antonio Llamas, al darrer minut, ha canalitzat l’orgull andreuenc amb un gran gol que ha premiat l’esforç de l’equip.

No ha pogut ser. El Sant Andreu recuperava el duel ajornat davant del Palamós amb la possibilitat de situar-se quart en cas de victòria. L’empat ha fet ràbia en el sí de l’equip, que no ha pogut brindar una alegria a l’afició quadribarrada. No obstant això, s’ha rescatat un punt i els andreuencs continuen immersos en la batalla per les places de promoció.

Els de Mikel Azparren han començat amb intensitat per buscar el gol que obrís la llauna. Un tir de Dani Guerrero (8′) i una rematada d’Arjona (12′) han estat les primeres oportunitats. El Palamós ha encertat en la primera ocasió que ha tingut: recuperació, passada vertical, cursa de Serramitja i xut amb cama esquerra per estrenar el marcador (17′).

Els quadribarrats han reaccionat ràpidament i han començat a atacar amb insistència per empatar, com en una rematada d’Arjona que no ha trobat porteria (19′), però Manzano s’ha erigit a la porteria palamosina. El porter visitant ha tret dues grans mans a rematades de Carroza (20′) i Dani Guerrero (32′), a més d’un xut llunyà de Juanan (31′).

Jorge Muñoz, en una acció durant el partit.

El Palamós ha esperat la seva opció al contracop i a la represa Medina ha estat a prop de sentenciar amb un xut potent a la creueta (47′). Robert Simón, que ha entrat i ha hagut de tornar a sortir per lesió, ha tingut una altra bona opció que ha avortat el porter visitant (61′). Tampoc ha encertat Sekou amb un cop de cap per sobre del travesser (56′).

En cansament ha començat a pesar sobre les cames dels andreuencs, que no han defallit. Amb més cor que cap, i havent errat totes les oportunitats generades, el Sant Andreu ha continuat viu. En els últims instants, Alcover ha penjat una pilota a l’àrea i el rebuig de Manzano ha quedat mort a l’àrea. Llamas ha arribat per engaltar el xut i transformar l’empat (89′).

El punt fa que el Sant Andreu torni a la cinquena posició (45 punts), a un de la quarta plaça i a sis de la tercera. Diumenge toca una nova batalla en el desplaçament a Olot per jugar contra el líder de la categoria.

Fotografies: Adrià Giménez

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López (Luismi, 62′), Guerrero, Alcover, Jorge Muñoz (Simón, 54′; Toro, 77′), Juanan, Arjona i Sekou.

Palamós CF (1): Manzano, Sergio García, Ayala, Arkong, Subi, Barrera, Medina (Bonaventura, 75′), Cano (Cornellà, 70′), Iván García (Agi, 64′), Herrera i Serramitja.

Gols: 0-1 Serramitja (17′), 1-1 Llamas (89′).

Àrbitre: Sr. Muñoz Vaquero (del. Vallès Occidental), ha amonestat Carroza (68′) i Llamas (89′) pels locals.

Incidències: partit ajornat corresponent a la Jornada 25 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

CLASSIFICACIÓ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS