Derbis condemnats a l’empat (0-0)

El Sant Andreu i l’Europa han empatat per quarta vegada consecutiva en un nou derbi intens però sense gaires ocasions de gol. Els andreuencs han fregat el triomf en una doble oportunitat a la segona part que no han pogut aprofitar. L’equip de Mikel Azparren lluitarà fins l’última jornada per jugar la promoció d’ascens.

Els derbis entre quadribarrats i espaculats aixequen moltes expectatives, però últimament no veuen gaires gols. Tres empats a zero i un a un els darrers quatre enfrontaments entre ambdós equips. Com a la primera volta, el derbi del Narcís Sala ha estat un partit espès i sense grans ocasions de gol. El color que han posat les aficions ha amanit l’encontre, especialment el gol nord, que no ha deixat d’animar, amb una pancarta espectacular.

L’onze inicial amb la pancarta del gol nord.

En línies generals, no hi ha hagut un dominador clar. Azparren ha sorprès alineant Llamas per davant de Jordi Méndez a la banda dreta i recol·locant Robert Simón a l’esquerra. Arjona ha fet parella amb Guerrero al migcentre. Toro ha tingut una bona opció als vint minuts de joc, però Cano s’ha creuat, ràpid, per enviar el seu xut a córner.

L’Europa intentava expulsar-se la pressió del Sant Andreu i ha explotat les bandes. Abel Rita ha connectat una centrada de Joel i ha enviat la pilota al lateral de la xarxa (41′). Sense gols s’ha arribat al descans i la dinàmica del derbi no ha canviat massa al segon temps.

Malgrat tot, els andreuencs ha gaudit d’una doble ocasió per agafar avantatge. Un defensa escapulat ha bloquejat un intent de rematada de Sekou, que ha recollit l’esfèrica i l’ha cedida a Robert Simón. Quan el Narcís Sala cantava el gol, Simón no ha encertat en el xut final a porteria i la pilota ha sortit fora (59′). La reaparició de Ton Alcover en aquest segon temps ha estat la nota positiva pels locals, a més del debut de Dani Homet.

Robert Simón ha tingut el gol a les seves botes. 

Els graciencs no han renunciat a atacar i Cano, de cap, ha enviat fora una rematada franca (72′). A la recta final del derbi, el Sant Andreu ha reclamat un penal per una caiguda de Sekou dins l’àrea que l’àrbitre no ha concedit. Els andreuencs han generat sensació de perill a pilota aturada, però la defensa visitant s’ha mostrat sòlida.

Així doncs, el Sant Andreu suma un punt i finalitza la jornada cinquè, empatat amb el Terrassa i a dos punts del Vilafranca. Tot obert de cara a les últimes tres jornades.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Méndez, Juanma, Noguera, Dalmau (Alcover, 60′), Guerrero, Arjona (Homet, 89′), Llamas (Maru, 71′), Simón, Toro i Sekou.

CE Europa (0): Fer, Joel, Cano, Alberto, Canelada, Gueri (Campoy, 66′), Uri, Fran Bea (Denis, 89′), Dani Pujol (Rubi, 84′), Gonzalo i Abel Rita

Àrbitre: Sr. Garcia Fuster (del. Barcelona), ha amonestat Uri (16′) i Canelada (60′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 35 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria d’Enric Ripoll Conde, soci 237 de la UE Sant Andreu.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

CE Sabadell FC ‘B’ 0-2 FC Ascó
UE Castelldefels 2-1 FC Vilafranca
EC Granollers 1-0 Santfeliuenc FC
CF Montañesa 1-2 UE Figueres
Cerdanyola del Vallès FC 0-0 CF Pobla de Mafumet
CF Peralada 2-1 UE Olot
UE La Jonquera 2-1 AEC Manlleu
Palamós CF 1-2 CE Júpiter
Terrassa FC 2-0 UE Vilassar de Mar

CLASSIFICACIÓ (J35)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS