El Sant Andreu ha sumat un punt en la seva visita a Ascó. Bertomeu ha anotat de penal al principi del partit i Luismi ha igualat als vint minuts de partit. El duel ha estat igualat i els pals han evitat que es veiessin més gols, amb xuts de Luismi, Arjona i el local Osado. L’equip de Mikel Azparren continua quart una jornada més i manté la distància amb l’equip tarragoní.

Inici intens de l’Ascó, que arribava a l’encontre després d’una ratxa de cinc jornades sense guanyar. Masqué ha fregat el gol amb un xut creuat (3’) i els locals han forçat un penal per unes mans dins l’àrea. Bertomeu ha anotat la pena màxima amb un llançament ajustat que gairebé atura Segovia (7’), i ell mateix ha protagonitzat una bona acció individual que ha acabat amb un tir desviat (9’).

A poc a poc el Sant Andreu s’ha acomodat al terreny de joc i ha començat a crear oportunitats. Un gol anul·lat a Noguera per una falta d’Arjona en l’intent de rematada (13’) i una aturada plàstica de Sergio després d’una rematada de Sekou (16’) han mantingut l’avantatge local. L’empat ha arribat novament per unes mans dins l’àrea de l’Ascó i un penal que Luismi ha transformat amb tranquil·litat (20’).

Luismi ha anotat l’empat des dels onze metres.

L’equip de Mikel Azparren ha continuat buscant la porteria asconenca. Una passada precisa per sobre la defensa de Dani Guerrero ha deixat Sekou sol dins l’àrea, però el seu xut, amb poc angle, ha sortit per sobre del travesser (28’). Jordi Martí ha respost amb una rematada desviada (33’), i abans del descans Luismi ha estat a punt d’anotar de falta directa. El llançament ha picat el travesser i ha sortit fora (43’).

A la represa, el partit ha tornat a igualar-se. Novament Luismi, de falta, ha provat un Sergio que ha reaccionat posant una mà de reflexos per desviar una pilota enverinada (55’). El Sant Andreu ha buscat el segon gol sense crear més ocasions i l’Ascó esperava la seva oportunitat al contracop.

Arjona ha tingut el gol de la victòria en una jugada plena de talent.

I les ha tingudes Peke, que ha recollit un rebot dins l’àrea i ha rematat fora per centímetres (72’), i en un xut des de la frontal que ha acaronat la xarxa i ha semblat gol (80’). El Sant Andreu també ha tingut l’opció de guanyar en una gran jugada individual d’Arjona, que ha driblat dos defensors i ha estavellat un xut potent i col·locat a la creueta (82’). Osado gairebé desfà l’empat amb un xut que ha picat al travesser (88’).

L’empat manté el Sant Andreu com a quart classificat i deixa l’Ascó sisè a quatre punts. La victòria del Terrassa, cinquè, apropa els egarencs a dos punts dels quadribarrats. La setmana vinent el Júpiter visitarà el Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

FC Ascó (1): Sergio López, Riki, Argilaga, Héctor, Socías, Peke, Gódia, Masqué (Blasi, 85’), Guiu, Bertomeu (Osado, 75’) i Jordi Martí (Toledo, 63’).

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero, Jorge Muñoz, Arjona, Luismi (Toro, 72’), Juanan (Simón, 59’) i Sekou (Maru 84’).

Gols1-0 Bertomeu p. (7’), 1-1 Luismi p. (20’).

Àrbitre: Sr. Robas Bondia (del. Baix Llobregat), ha amonestat Héctor (42’), Gódia (55’) i Socías (89’) pels locals.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 32 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal d’Ascó.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESUTATS

UE Vilassar de Mar 0-0 CF Pobla de Mafumet
FC Vilafranca 4-0 CE Sabadell FC ‘B’
CE Júpiter 0-1 Terrassa FC
CE Europa 0-0 Cerdanyola del Vallès FC
Santfeliuenc FC 0-1 CF Montañesa
UE Figueres 0-1 UE Castelldefels
CF Peralada 2-0 UE La Jonquera
UE Olot 1-0 Palamós CF
AEC Manlleu 3-3 EC Granollers

CLASSIFICACIÓ (J32)

Pendent d’actualització.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS