El Sant Andreu ha derrotat el Júpiter en un derbi en què l’equip de Mikel Azparren ha estat superior. Els gols de Juanan i Robert Simón al darrer quart d’hora de l’encontre han premiat el bon partit dels andreuencs, que han dominat gran part del duel i han disposat de les millors oportunitats. El Sant Andreu continua quart i s’acosta a la tercera posició.

Pas endavant del Sant Andreu per a acabar la temporada en places de promoció. Els de Mikel Azparren continuen llençats aquesta segona volta i han superat un Júpiter rocós que no ha posat les coses gens fàcils. Els gris-i-grana només han cedit al darrer tram de partit i els andreuencs han tingut la gran virtut de tenir paciència per a madurar el joc i transformar el domini en gols.

Els andreuencs han sortit al terreny de joc amb un missatge dànims per Ton Alcover.

De la Torre ha tingut la primera opció amb un xut que ha rebutjat Segovia (2′). David López, de falta directa, he fet lluir Iván Fuentes poc després (4′) i Sekou ha picat massa una rematada repel·lida pel travesser (18′). El Júpiter ha defensat amb solvència les rematades d’Arjona (25′), Simón (35′) i les accions de desequilibri de Juanan.

A la represa, Vives ha tingut una nova oportunitat pels visitants amb un xut des de l’interior de l’àrea que s’ha dirigit a la xarxa lateral (58′). El Sant Andreu ha jugat un gran segon temps i ha madurat el partit per a fer-lo caure del seu costat al final. Una jugada brillant d’Arjona per la banda, amb dos canvis de ritme i marxant de tres defensors, ha propiciat un xut de Toro que ha tret Sergi Pérez sota pals (68′).

Gran actuació de Juanan amb gol inclòs.

Els quadribarrats analitzaven les vies d’entrada a la muralla que plantejava l’equip gris-i-grana, que finalment ha caigut. Toro ha tocat una pilota llarga per Sekou, el caçador l’ha baixada i l’ha posada a l’espai per l’entrada de Juanan, que ha superat la sortida d’Iván Fuentes amb un toc subtil (77′). El Narcís Sala ha celebrat el gol conscient de la importància d’obrir la llauna després d’un gran treball de l’equip.

Els de Mikel Azparren no s’han conformat i han buscat el segon gol. Després d’una jugada d’Arjona, Simón ha cedit enrere i Jorge Muñoz ha fet una passada suau per sobre de la defensa; Arjona l’ha baixada de cap per l’entrada de Robert Simón, que ha afusellat la porteria i ha sentenciat el derbi (86′).

El Sant Andreu continua quart i retalla dos punts al Vilafranca. A més, els andreuencs guanyen un marge de set punts respecte l’Ascó i el Palamós. El Terrassa, cinquè, es manté a només dos punts dels quadribarrats, que dijous afrontaran una sortida complicada a Sant Feliu de Llobregat.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero (Toro, 53′), Jorge Muñoz, Simón, Arjona (Maru, 88′), Juanan i Sekou (Juanma, 82′).

CE Júpiter (0): Iván Fuentes, Mateu (Ruchi, 81′), Sergi Pérez, Murillo, Prieto, Santolalla, Prat, Escribano, Saballs (Uroz, 71′), Vives (Abou, 87′) i De la Torre.

Gols: 1-0 Juanan (77′), 2-0 Robert Simón (86′).

Àrbitre: Sr. Carrillo Vílchez (del. Barcelona), ha amonestat Guerrero (42′), Toro (83′) i Jorge Muñoz (89′) pels locals i Prieto (2′) i Sergi Pérez (23′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 33 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del soci andreuenc Segundo Garrote Nieto.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

CE Sabadell FC ‘B’ 1-1 UE Olot
CF Pobla de Mafumet 1-1 UE Figueres
UE Castelldefels 2-1 CF Peralada
EC Granollers 1-0 FC Ascó

CF Montañesa 0-1 CE Europa
Cerdanyola del Vallès FC 3-2 UE Vilassar de Mar
UE La Jonquera 0-0 FC Vilafranca
Palamós CF 3-1 AEC Manlleu
Terrassa FC 1-0 Santfeliuenc FC

CLASSIFICACIÓ (J33)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS