Victòria solvent del Sant Andreu (0-3)

El Sant Andreu s’ha imposat amb solvència al Santfeliuenc amb un doblet de Toro i un gol de David López. L’equip de Mikel Azparren ha encarrilat la victòria a la primera meitat i ha sentenciat a la represa amb dues dianes en vuit minuts. La nota negativa, les lesions de Carroza i Juanan al primer temps.

Nova victòria del Sant Andreu, que prolonga la bona ratxa i dorm tercer a l’espera del duel entre el Vilafranca i el Peralada. Un triomf solvent però no plàcid, ja que el Santfeliuenc podria haver empatat en una jugada de falta lateral que ha picat al pal. Darrere, el Terrassa no afluixa i ha vençut l’Europa al Nou Sardenya.

Ha costat que l’equip de Mikel Azparren s’acomodés al Municipal Les Grases. Durant la primera mitja hora de joc pràcticament no ha passat res i a més s’ha lesionat Carroza, substituït per Juanma. Abans del descans també ha caigut Juanan, suplit per Jordi Méndez. Una creu pels andreuencs, que tenen diversos efectius a la infermeria. Arjona ha jugat de migcentre davant la plaga de lesions en aquesta posició.

L’onze titular d’avui. | Roger Graells

Just a la mitja hora, els andreuencs han trencat la igualtat: passada llarga de David López, desmarcada de Toro i definició amb un xut suau per superar la sortida de Toni (30′). La millor oportunitat pels locals ha estat una falta lateral que ha acabat rematada contra el pal (36′), i abans del descans Sekou ha fregat el gol amb una vaselina que no ha sorprès el porter (42′).

A la represa, el Sant Andreu ha anat per feina. En un contracop, Sekou ha fet una passada a la frontal, Toro l’ha deixada passar i el xut de Robert Simón l’ha bloquejat un defensa en última instància (47′). La següent acció d’atac ha significat el segon gol quadribarrat: llançament de falta amb efecte de David López que ha superat la tanca per fora i ha entrat arran de pal (49′).

Jorge, en una acció del partit de la primera volta. | Jaime PG

Amb el Santfeliuenc tocat ha arribat la sentència: contraatac letal de Robert Simón pel centre de l’atac que ha acabat en xut, la pilota ha rebotat novament en un defensor i Toro ha definit sense posar-se nerviós (57′). L’equip del Baix Llobregat ha intentat escurçar la diferència, però els andreuencs han defensat amb ofici i s’han endut el botí.

Una victòria celebrada amb l’afició, que s’ha desplaçat en gran nombre a Sant Feliu de Llobregat, i que permet que el Sant Andreu dormi tercer. La setmana vinent, dissabte al vespre, l’Europa visitarà el Narcís Sala.

Fotografia capçalera: Joaquin Rivas – Santfeliuenc FC

FITXA TÈCNICA

Santfeliuenc FC (0): Toni, Éric Ruiz, Alberto, Joserra, Ortiz, Tena, Maldo (Romo, 47′), Jaime (Alan, 74′), Charly, Pacheco i Zárate (Patxi, 27′).

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas (Dalmau, 70′), Carroza (Juanma, 16′), Noguera, David López, Jorge Muñoz, Arjona, Simón, Juanan (Méndez, 44′), Toro i Sekou.

Gols: 0-1 Toro (30′), 0-2 David López (49′), 0-3 Toro (57′).

Àrbitre: Sr. Carrero Romera (del. Anoia), ha amonestat Maldo (31′), Éric Ruiz (44′), Ortiz (73′) i Charly (86′) pels locals i David López (37′), Segovia (38′) i Jorge Muñoz (70′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 34 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal Les Grases.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 2-0 Palamós CF
AEC Manlleu 2-1 CE Sabadell FC ‘B’
CE Europa 0-2 Terrassa FC
UE Figueres 0-0 Cerdanyola del Vallès FC
FC Vilafranca 3-0 CF Peralada
CE Júpiter 2-2 EC Granollers
UE Vilassar de Mar 3-1 CF Montañesa
CF Pobla de Mafumet 3-0 UE Castelldefels
UE Olot 1-0 UE La Jonquera

CLASSIFICACIÓ (J34)

FCF.cat

Més en

El Sant Andreu TEB ‘C’ guanya la lliga

Premsa25 d'abril de 2018

Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa25 d'abril de 2018

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018