Victòria solvent del Sant Andreu (0-3)

El Sant Andreu s’ha imposat amb solvència al Santfeliuenc amb un doblet de Toro i un gol de David López. L’equip de Mikel Azparren ha encarrilat la victòria a la primera meitat i ha sentenciat a la represa amb dues dianes en vuit minuts. La nota negativa, les lesions de Carroza i Juanan al primer temps.

Nova victòria del Sant Andreu, que prolonga la bona ratxa i dorm tercer a l’espera del duel entre el Vilafranca i el Peralada. Un triomf solvent però no plàcid, ja que el Santfeliuenc podria haver empatat en una jugada de falta lateral que ha picat al pal. Darrere, el Terrassa no afluixa i ha vençut l’Europa al Nou Sardenya.

Ha costat que l’equip de Mikel Azparren s’acomodés al Municipal Les Grases. Durant la primera mitja hora de joc pràcticament no ha passat res i a més s’ha lesionat Carroza, substituït per Juanma. Abans del descans també ha caigut Juanan, suplit per Jordi Méndez. Una creu pels andreuencs, que tenen diversos efectius a la infermeria. Arjona ha jugat de migcentre davant la plaga de lesions en aquesta posició.

L’onze titular d’avui. | Roger Graells

Just a la mitja hora, els andreuencs han trencat la igualtat: passada llarga de David López, desmarcada de Toro i definició amb un xut suau per superar la sortida de Toni (30′). La millor oportunitat pels locals ha estat una falta lateral que ha acabat rematada contra el pal (36′), i abans del descans Sekou ha fregat el gol amb una vaselina que no ha sorprès el porter (42′).

A la represa, el Sant Andreu ha anat per feina. En un contracop, Sekou ha fet una passada a la frontal, Toro l’ha deixada passar i el xut de Robert Simón l’ha bloquejat un defensa en última instància (47′). La següent acció d’atac ha significat el segon gol quadribarrat: llançament de falta amb efecte de David López que ha superat la tanca per fora i ha entrat arran de pal (49′).

Jorge, en una acció del partit de la primera volta. | Jaime PG

Amb el Santfeliuenc tocat ha arribat la sentència: contraatac letal de Robert Simón pel centre de l’atac que ha acabat en xut, la pilota ha rebotat novament en un defensor i Toro ha definit sense posar-se nerviós (57′). L’equip del Baix Llobregat ha intentat escurçar la diferència, però els andreuencs han defensat amb ofici i s’han endut el botí.

Una victòria celebrada amb l’afició, que s’ha desplaçat en gran nombre a Sant Feliu de Llobregat, i que permet que el Sant Andreu dormi tercer. La setmana vinent, dissabte al vespre, l’Europa visitarà el Narcís Sala.

Fotografia capçalera: Joaquin Rivas – Santfeliuenc FC

FITXA TÈCNICA

Santfeliuenc FC (0): Toni, Éric Ruiz, Alberto, Joserra, Ortiz, Tena, Maldo (Romo, 47′), Jaime (Alan, 74′), Charly, Pacheco i Zárate (Patxi, 27′).

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas (Dalmau, 70′), Carroza (Juanma, 16′), Noguera, David López, Jorge Muñoz, Arjona, Simón, Juanan (Méndez, 44′), Toro i Sekou.

Gols: 0-1 Toro (30′), 0-2 David López (49′), 0-3 Toro (57′).

Àrbitre: Sr. Carrero Romera (del. Anoia), ha amonestat Maldo (31′), Éric Ruiz (44′), Ortiz (73′) i Charly (86′) pels locals i David López (37′), Segovia (38′) i Jorge Muñoz (70′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 34 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal Les Grases.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 2-0 Palamós CF
AEC Manlleu 2-1 CE Sabadell FC ‘B’
CE Europa 0-2 Terrassa FC
UE Figueres 0-0 Cerdanyola del Vallès FC
FC Vilafranca 3-0 CF Peralada
CE Júpiter 2-2 EC Granollers
UE Vilassar de Mar 3-1 CF Montañesa
CF Pobla de Mafumet 3-0 UE Castelldefels
UE Olot 1-0 UE La Jonquera

CLASSIFICACIÓ (J34)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS