Amb el cap ben alt (0-1)

El Sant Andreu no ha pogut superar el Figueres al Narcís Sala i ha dit pràcticament adéu a les opcions de jugar la promoció d’ascens. L’equip de Mikel Azparren no ha pogut superar la defensa numantina dels visitants, que han aprofitat una jugada aïllada en temps afegit per marcar el gol de la victòria. L’afició quadribarrada ha agraït l’esforç i el compromís de l’equip, que acabarà la temporada amb el cap ben alt.

Tristesa al Narcís Sala després de la desfeta del Sant Andreu contra el Figueres. Els andreuencs no han pogut mantenir viva la flama de l’esperança i han topat contra un rival que, malgrat quedar-se en inferioritat numèrica a la mitja hora de joc per l’expulsió de Ferran, s’ha defensat amb solidesa. El gol de Pedro en temps afegit en una acció aïllada ha estat un càstig massa dur pel Sant Andreu, que ho ha intentat de totes maneres i novament sense sort.

No hi ha hagut encert de cara a porteria.

L’inici del partit ha estat bo, amb intensitat i ocasions de gol. Una combinació rapidíssima entre Luismi i Arjona ha acabat amb un xut desviat (5′), i un altre tir de Sekou ha anat al lateral de la xarxa (8′). El Figueres responia amb un contracop veloç i un xut de Moha que Segovia blocava en dos temps (10′).

Poc després, doble oportunitat per Sekou i Robert Simón que Bartrina avortava amb una gran aturada (13′). A la sortida del córner, la rematada d’Arjona ha sortit alta (14′). Abans del descans, Bartrina ha blocat una rematada franca de Sekou (33′) i ha rebutjat una centrada de Noguera que buscava rematador (35′).

La defensa visitant s’ha fet forta a la seva àrea.

L’equip de Mikel Azparren tenia tota la segona meitat per fer gol, però no ha estat possible. La solidesa dels empordanesos, la precipitació i les ganes de marcar han desgastat mentalment els quadribarrats, que venien de dos encontres sense marcar. Al final, càstig cruel en forma de gol en contra. Enmig, nombroses pèrdues de temps.

El Sant Andreu ha dit pràcticament adéu a les opcions de jugar la promoció d’ascens. Matemàticament encara és possible si els andreuencs guanyen l’últim partit, el Terrassa perd i s’eixuga una diferència de vuit gols en el gol average general, atès que el particular està igualat. Malgrat tot, l’afició ha estat animant l’equip fins una bona estona després del partit i la plantilla ha correspost saludant una graderia orgullosa de la temporada del Sant Andreu.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Méndez (Juanan, 62′), Carroza, Noguera, David López, Guerrero (Toro, 62′), Jorge Muñoz (Joel, 81′), Simón, Luismi, Arjona i Sekou.

UE Figueres (1): Bartrina, Romero, Cunill, Ferran, Pedro, Moha (Casanova, 75′), Ritxi, Revert (Venzal, 68′), Setti, Ian i Varese (Quimo, 65′).

Gol: 0-1 Pedro (89′).

Àrbitre: Sr. Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), ha amonestat Guerrero (52′), Carroza (70′) i Toro (89′) pels locals i Ferran (21′ i 33′), Ian (64′), Moha (67′) i Ritxi (87′) pels visitants. Ha expulsat Ferran per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 37 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de l’ex-futbolista Jordi Alcarraz.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

CE Sabadell FC ‘B’ 0-1 Santfeliuenc FC
FC Vilafranca 2-0 AEC Manlleu
EC Granollers 0-3 UE Vilassar de Mar
CF Montañesa 1-0 Cerdanyola del Vallès FC
UE Olot 5-0 UE Castelldefels
CF Peralada 3-0 FC Ascó
UE La Jonquera 0-0 CE Júpiter
Palamós CF 0-0 CE Europa
Terrassa FC 0-0 CF Pobla de Mafumet

CLASSIFICACIÓ (J37)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS