Final a una temporada il·lusionant (2-1)

El Sant Andreu ha tancat la temporada amb una derrota a la Pobla de Mafumet. Els andreuencs s’han avançat aviat amb un gol de Luismi, però l’àrbitre ha expulsat Noguera amb dues grogues. A l’inici del segon temps, Rayco ha empatat pels tarragonins i posteriorment Vadillo ha completat la remuntada.

L’equip de Mikel Azparren tenia una possibilitat remota de classificar-se per la fase d’ascens. Els quadribarrats han competit i han intentat guanyar el partit, però l’expulsió rigurosa de Noguera a la primera part, amb una primera groga molt discutible, ha posat les coses encara més difícils.

Azparren ha fet un onze molt ofensiu, ja que l’objectiu era fer el màxim nombre de gols possibles. Vadillo ha tingut la primera ocasió de l’encontre amb un xut potent que Segovia ha aturat molt bé a baix (6’). Poc després, el Sant Andreu s’ha avançat després d’una gran jugada col·lectiva: passada de Jorge per Toro, centrada des de la línia de fons i rematada franca de Luismi (10’).

El Sant Andreu ha jugat en inferioritat gairebé tot el partit.

El Sant Andreu ha continuat atacant i mentre hi ha hagut igualtat numèrica ha jugat molt a prop de l’àrea local. Perales ha evitat el gol d’Arjona en un xut que ha acabat tocant el pal (14’). Els andreuencs han percutit amb centrades laterals i joc directe, però la Pobla de Mafumet ha rebutjat totes les pilotes. Novament Perales ha intervingut per evitar el gol de Sekou (38’).

El conjunt tarragoní ha empatat a l’inici de la segona meitat. Avi ha rematat a boca de canó una centrada rasa (49’). Els andreuencs han seguit atacant i Robert Simón ha fregat en gol en un contracop, però Perales ha posat el peu en última instància per desviar l’esfèrica (54’).

Els tarragonins han remuntat a la segona part.

La Pobla de Mafumet estava còmoda, superant la pressió amb facilitat i atacant amb espais. Així ha arribat el segon gol, una jugada semblant al primer. Centrada des de la dreta i rematada de Vadillo des del punt de penal (70’). A més, els andreuencs han quedat amb nou jugadors perquè Sekou no ha pogut continuar i ja s’havien esgotat els canvis.

Amb nou i el resultat favorable als locals, el ritme del partit ha baixat. Els tarragonins han dominat a plaer els darrers minuts i el Sant Andreu no ha tingut cap opció per a poder empatar. La derrota s’ha consumat amb el pas dels minuts, els últims d’una temporada en què ha retornat la il·lusió i la connexió entre l’equip i l’afició.

El Sant Andreu acaba la temporada cinquè amb 60 punts. Els andreuencs han anat de menys a més i han tingut opcions de jugar la fase d’ascens fins les últimes jornades, però finalment no ha estat possible.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CF Pobla de Mafumet (2): Perales, Pol (Gabriel Vidal, 64’), Ruxi, De Nava, Roger, Vadillo, Adrián, Brugui, Gil, Avi (Iván Vidal, 70′) i Rayco (Riki, 46’).

UE Sant Andreu (1): Segovia, Simón, Carroza, Noguera, David López (Juanan, 67’), Guerrero, Jorge Muñoz, Arjona (Méndez, 57’), Luismi, (Joel, 57’) Toro i Sekou.

Gols: 0-1 Luismi (10’), 1-1 Avi (50’), 2-1 Vadillo (70’).

Àrbitre: Sr. Calle Martínez (del. Baix Llobregat), ha amonestat De Nova (8’) pels locals i Noguera (11’ i 36’) pels visitants. Ha expulsat Noguera per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 38 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal Pobla de Mafumet.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

UE Vilassar de Mar 2-1 Palamós CF
AEC Manlleu 4-3 UE Olot
FC Ascó 1-0 FC Vilafranca
CE Júpiter 1-4 CF Peralada
Santfeliuenc FC 0-1 UE La Jonquera
CE Europa 4-0 CE Sabadell FC ‘B’
Cerdanyola del Vallès FC 0-2 Terrassa FC
UE Castelldefels 3-0 CF Montañesa
UE Figueres 1-2 EC Granollers

CLASSIFICACIÓ (J38)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS