Esforç titànic sense premi (0-0)

El Sant Andreu no ha pogut superar el Vilassar de Mar a domicili i continua cinquè. L’equip de Mikel Azparren ha completat un gran partit i ha disposat de múltiples ocasions de gol, però la falta d’encert ha penalitzat els andreuencs. A més, la tripleta arbitral ha anul·lat tres gols per fora de joc.

Un cop acabat l’encontre, ningú es creia que el marcador no s’hagués mogut. “Se’ns ha aparegut la verge”, ha admès l’entrenador local. I és que el Sant Andreu ha estat una màquina de generar ocasions de gol, sobretot a la segona part. Els quadribarrats han jugat de forma espectacular i podrien haver guanyat còmodament. Només ha faltat afinar una mica més de cara a porteria.

L’equip de Mikel Azparren ha fet un esforç titànic per a endur-se els tres punts i l’afició desplaçada s’ha deixat la gargamella empenyent fins l’últim minut. La primera ha estat per Sekou, que ha rebut d’esquena a porteria i, després de caure i una sèrie de rebots, la pilota ha acabat en córner (3′). Avui els andreuencs han generat sensació de molt perill a pilota aturada. David López penjava poc després una falta que acabava contra el travesser i l’àrbitre anul·lava el gol de cap de Dani Guerrero per fora de joc (19′).

Robert Simón ho ha intentat de totes les maneres.

Abans, David López ho ha provat amb un xut des de la frontal que ha rebutjat Imanol (15′). Robert Simón també ha gaudit d’una oportunitat en superar el porter local amb una vaselina que un defensor del Vilassar de Mal treia sota pals (41′). Abans del descans, Soufiane ha estat a punt de donar un ensurt però Segovia, ben col·locat sota pals, ha blocat la rematada de cap amb comoditat (45′).

La segona part del Sant Andreu ha estat voluminosa en el joc i la pluja d’ocasions de gol. Els andreuencs han percudit sense sort contra la porteria local. Després de veure com tornaven a anul·lar un gol de cap de Guerrero per un altre hipotètic fora de joc (46′). Una altra vegada un defensa treia una ocasió, ara de Sekou, sota pals (53′), un altre blocava un xut a porta de David López (55′) i Luismi enviava una volea alta (56′).

Els andreuencs han jugat gairebé tot el partit a l’àrea rival.

Simón ha errat una ocasió després d’una excel·lent acció individual de David López (61′). Per tercera vegada, els quadribarrats veien com s’anul·lava un altre gol per un altre fora de joc (73′). L’equip d’Azparren no s’ha desesperat i ha continuat atacant: rematada de Toro fregant el pal (75′), falta directa de Luismi que treia el porter de punys (78′) i intervenció decisiva d’Imanol en un mà a mà amb Arjona (83′).

A la porteria andreuenca, Segovia estava concentradíssim per evitar el gol de Matamala en l’única oportunitat local amb una aturada de reflexos (83′). Robert Simón, a cinc minuts pel final, tampoc encertava en definir després d’una bona passada de Toro (85′). Xiulet final i incredulitat andreuenca després d’haver generat ocasions i d’haver fet mèrits per a guanyar.

A falta de dues jornades, el Sant Andreu és cinquè amb 60 punts. El Vilafranca es troba només a un punt i el Terrassa a dos. Els andreuencs afrontaran els partits que resten contra el Figueres i el Pobla de Mafumet disposats a vèncer i a esperar una ensopegada que permeti jugar la promoció d’ascens.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Vilassar de Mar (0): Imanol, Jaume, Oumar (Tejero, 66′), Alberto, Iván, Viale, Ginés (Camacho, 58′), Blanchart, Pau, Soufiane (Uri, 89′) i Matamala.

UE Sant Andreu (0): Segovia, Méndez, Juanma, Noguera, Dalmau (Toro, 71′), Guerrero, Arjona (Maru, 84′), Simón, Luismi, David López i Sekou.

Àrbitre: Sr. Garcia Rosell (del. Girona), ha amonestat David López (81′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 36 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

Santfeliuenc FC 1-0 Palamós CF
FC Ascó 0-2 UE La Jonquera
CE Júpiter 2-1 CE Sabadell FC ‘B’
CE Europa 0-0 EC Granollers
CF Pobla de Mafumet 1-0 CF Montañesa
Cerdanyola del Vallès FC 2-0 UE Castelldefels
UE Figueres 0-1 Terrassa FC
AEC Manlleu 3-1 CF Peralada
UE Olot 3-2 FC Vilafranca

CLASSIFICACIÓ (J26)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS