Kuku aporta més potencial ofensiu al Sant Andreu

Mamadou Kandeh, ‘Kuku’ (Barcelona, 27 d’agost de 1989) fitxa per la UE Sant Andreu després de la seva aventura d’un any en la segona divisió polonesa en el Wigry Suwalki. Ha signat per una temporada amb el club andreuenc.

‘Kuku’, abans d’anar-se’n a Polònia, va jugar dues campanyes en el CE Júpiter. La primera d’elles quan els gris-i-grana estaven a Primera Catalana i va marcar vint-i-cinc gols. A més l’equip de La Verneda va assolir l’ascens a Tercera Divisió aquell any. Ja en aquesta divisió, el davanter d’origen gambià va transformar disset dianes sent, de nou, el màxim golejador de l’equip.

L’atacant barceloní pot ocupar qualsevol posició de la zona d’atac. És un futbolista hàbil, ràpid i que té la porteria contrària entre cella i cella.

Fotografia: Kuku amb el director esportiu, Àlex Redondo (Imatge destacada) i amb el president, Manuel Camino. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS