Atenció andreuencs, és l’hora de ser solidaris amb un jugador del planter

sant andreu escut

En aquests dies és el moment de la solidaritat. Per això reclamem a qualsevol soci o simpatitzant de la UE Sant Andreu, o de qualsevol altre club, per ajudar a un jugador de l’Aleví del nostre futbol base. Avui ha mort la mare del futbolista a l’edat de 28 anys. Primer de tot des del club traslladem a la família el condol més sentit. El fet és que la majoria dels familiars viuen a Guinea Equatorial, d’on era la mare i d’on prové el nen, però no tenen els suficients diners per repatriar el cos cap a Guinea Equatorial.

El preu necessari per traslladar el cos és de 7000 €. Des de la UE Sant Andreu reclamem que qualsevol soci i aficionat del club, i/o d’altres equips, es mostrin solidaris amb aquesta desgràcia i facin una aportació econòmica a aquest compte bancari, que és el de la tieta del jugador de l’Aleví del futbol base: ES37 2100 0845 7101 0358 3550. La tieta es diu Asuncion Abere Ondo Maye.

En principi el futbolista del planter quadribarrat es quedarà a Barcelona. És moment de recolzar al jugador i la seva la família en aquests moments complicats i ser solidaris amb aquesta desgràcia. La UE Sant Andreu és un club implicat socialment amb el nostre entorn i ara més que mai és moment de ser-ho. El soci/a que faci una aportació econòmica, tindrà un descompte del 50% del que ha donat en el pagament del carnet de soci de la temporada que ve, la 2018/2019.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS