Atenció andreuencs, és l’hora de ser solidaris amb un jugador del planter

En aquests dies és el moment de la solidaritat. Per això reclamem a qualsevol soci o simpatitzant de la UE Sant Andreu, o de qualsevol altre club, per ajudar a un jugador de l’Aleví del nostre futbol base. Avui ha mort la mare del futbolista a l’edat de 28 anys. Primer de tot des del club traslladem a la família el condol més sentit. El fet és que la majoria dels familiars viuen a Guinea Equatorial, d’on era la mare i d’on prové el nen, però no tenen els suficients diners per repatriar el cos cap a Guinea Equatorial.

El preu necessari per traslladar el cos és de 7000 €. Des de la UE Sant Andreu reclamem que qualsevol soci i aficionat del club, i/o d’altres equips, es mostrin solidaris amb aquesta desgràcia i facin una aportació econòmica a aquest compte bancari, que és el de la tieta del jugador de l’Aleví del futbol base: ES37 2100 0845 7101 0358 3550. La tieta es diu Asuncion Abere Ondo Maye.

En principi el futbolista del planter quadribarrat es quedarà a Barcelona. És moment de recolzar al jugador i la seva la família en aquests moments complicats i ser solidaris amb aquesta desgràcia. La UE Sant Andreu és un club implicat socialment amb el nostre entorn i ara més que mai és moment de ser-ho. El soci/a que faci una aportació econòmica, tindrà un descompte del 50% del que ha donat en el pagament del carnet de soci de la temporada que ve, la 2018/2019.

 

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018