Mikel Azparren renova per una temporada

La UE Sant Andreu i Mikel Azparren han arribat a un acord per renovar el contracte de l’entrenador navarrès per una temporada fins al juny del 2019.

Aquest divendres s’ha fet oficial la renovació d’Azparren i del segon entrenador, Xavi Jiménez, en una roda de premsa en què han participat el tècnic, Mikel Azparren, el director esportiu, Àlex Redondo, el directiu responsable de l’àrea esportiva, Mario Iniesta, i el president, Manuel Camino.

Mario Iniesta, Manuel Camino, Mikel Azparren i Àlex Redondo (d’esquerra a dreta). UE Sant Andreu.

Azparren s’ha mostrat emocionat durant la roda de premsa i ha manifestat que agraeix “a tots els estaments i nivells del club per poder ser un any més entrenador de la UE Sant Andreu”. S’ha definit com un “un home de club” i que “sense Xavi Jiménez i el seu cos tècnic no podria fer el que faig”.

L’entrenador del Sant Andreu ha deixat clar que “si el club volia que continués i jo tenia clar que volia seguir, sabia perfectament que continuaríem junts” i ha afegit que “el club està creixent, tant en unió com en solvència, per tenir una base sòlida”.

El president de l’entitat, Manuel Camino, ha remarcat que “Azparren s’ha guanyat la renovació i el respecte de l’equip i la grada” i que “sé que tenia ofertes majors, però ha volgut quedar-se al Sant Andreu. És un basc quadribarrat”. Per part del director esportiu, Àlex Redondo, ha elogiat la feina que ha fet Azparren, ja que “les dues temporades que duu han estat un èxit total”. Ha afegit que “no és una decisió presa amb els últims resultats. És una decisió que teníem ganes d’anunciar” i que “Azparren és un exemple per a tots els entrenadors del futbol base”, una idea que també ha manifestat durant la roda de premsa el directiu responsable de l’àrea esportiva, Mario Iniesta, explicant que “és un home de club. És un quadribarrat més”.

RODA DE PREMSA COMPLETA

RESUM BETEVÉ

Imatges: UE Sant Andreu.

Més en

Informació sobre els accessos de demà al Narcís Sala

Premsa26 de maig de 2018

El Sant Andreu Atlètic disputa l’últim duel de lliga

Premsa26 de maig de 2018

A rematar la feina

Premsa25 de maig de 2018

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018