Expulsats de la fase d’ascens (1-1)

El Sant Andreu ha caigut eliminat de la fase d’ascens després d’empatar contra el Castelló al Narcís Sala. Un penal sobre Josu no xiulat i un altre que sí ha decretat de Carroza, amb expulsció, han condemnat els quadribarrats. Rubio ha anotat la pena màxima, i a la segona part els andreuencs han empatat amb un gol d’Óscar Muñoz. No hi ha hagut prou temps perquè el Sant Andreu anotés el gol de la victòria.

Després d’una temporada molt llarga, el Sant Andreu ha dit avui adéu al somni de tornar a la Segona Divisió B. Han estat molts partits, moltes victòries, poques derrotes, bons i mals moments. El Narcís Sala s’ha omplert d’andreuencs, una imatge molt bonica que premiava l’esforç de l’equip de Mikel Azparren durant tot l’any. La comunió entre l’equip i l’afició ha estat absoluta, i la il·lusió desbordava els carrers del poble durant les hores prèvies.

El partit ha començat amb intensitat i amb molt joc directe. I ocasions. Segovia ha rebutjat un xut de Nuha en un u contra u i Josu ha respost amb un xut que ha blocat Zagala, tot en els primers instants del partit. Ton Alcover, de falta, tampoc ha pogut superar el porter visitant (13′), i una rematada de cap de Josu ha sortit fora per poc (20′). El porter andreunc també ha blocat en dos temps un xut llunyà de Marenyà (42′).

El Sant Andreu tenia més la pilota i ha aconseguit que el Castelló no sortís gairebé del seu camp, tot i que el conjunt valencià creava sensació de perill amb pilotes llargues. No obstant això, la sort ha afavorit els visitants en forma de decisions arbitrals. A la mitja hora, Zagala ha atropellat Josu dins l’àrea i el joc ha continuat. Poc després, just abans del descans, l’àrbitre Velázquez Rodríguez ha assenyalat un penal perquè Carroza ha agafat Cubillas fora l’àrea, però ha caigut dins. A més, ha expulsat el central andreuenc, que se’n feia creus.

Des dels onze metres, Rubio ha anotat el gol que donava avantatge al Castelló. El Sant Andreu ha marxat als vestidors conscient de la dificultat de jugar en inferioritat numèrica tota la segona meitat i de la necessitat de marcar dos gols per a classificar-se.

Els andreuencs han afrontat la segona meitat molt condicionats, però han tancat bé la defensa i no han cedit cap opció al Castelló. Malgrat la inferioritat, el Sant Andreu ha igualat les forces empès per un Narcís Sala que no ha parat d’animar i que creia en la remuntada. A pilota aturada, els andreuncs han ensenyat les urpes. Zagala ha evitat el gol de Noguera (71′), Óscar ha enviat una rematada alta (72′) i de nou el porter ha aturat una volea d’Elhadji (76′).

La insistència dels quadribarrats s’ha convertit en gol quan Óscar Muñoz ha empatat, de cap, a la sortida d’un córner (87′). Restaven tres minuts i tot el temps afegit, i el Narcís Sala ha embogit. El Sant Andreu ha continuat atacant per a cercar el gol de la classificació. Al final, però, no ha estat possible. L’eliminació s’ha consumat en un ànim d’injustícia. La temporada vinent el Sant Andreu ho tornarà a intentar juntament amb l’afició, que ha acompanyat l’equip fins el final.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero (Kuku, 23′), Alcover, Víctor (Elhadji, 63′), Alfred (Juanma, 46′), Josu i Óscar Muñoz.

CD Castelló (1): Zagala, Enrique, Dealbert, Arturo, Juanjo, Castells, Serra (Cristian, 90′), Rubio (Forner, 66′), Marenyà, Nuha (Iván Sales, 57′) i Cubillas.

Gols: 0-1 Rubio p. (44′), 1-1 Óscar Muñoz (87′).

Àrbitre: Sr. Velázquez Rodríguez (del. Tenerife), ha amonestat Segovia (44′), Óscar Muñoz (44′), Víctor (52′), David López (54′) Nuha (28′), Enrique (50′), Dealbert (69′), Forner (77′). Ha expulsat Carroza amb vermella directa (44′) i Dani Guerrero quan era a la banqueta (51′).

Incidències: partit corresponent a la tornada de la segona eliminatòria de la fase d’ascens a la Segona Divisió B, disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Felipe Alonso, avi del futbolista andreuenc Víctor Alonso. També s’ha homenatjat l’encarregat de material del Castelló, Eliseu Ramos, per la seva trajectòria.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS