El Sant Andreu disputa aquest dissabte (19:00h) un partit històric contra la UE Sants, que jugarà al Narcís Sala 51 anys després del seu últim enfrontament de lliga contra els quadribarrats. L’equip de Mikel Azparren se centra a obtenir el triomf contra els santsencs abans de la visita de l’Atlético de Madrid a l’estadi andreuenc.

Després d’una setmana neta de partits, el Sant Andreu afronta una nova jornada de lliga en què la victòria és imprescindible per a escalar posicions a la classificació. La Copa ha situat els andreuencs sota el focus mediàtic i ha multiplicat l’activitat del club, però l’equip té clar que la lliga és de vital importància per a assolir els objectius de la temporada.

La concentració abans de rebre el Sants ha de ser màxima davant el duel contra l’Atlético de Madrid que arriba dimarts, amb tota la càrrega emocional i d’il·lusió que implica. El Sants no arriba en un bon moment, atès que acumula quatre jornades sense guanyar a la lliga i només dues victòries en aquest primer tram del campionat.

Azparren no podrà comptar amb Llamas, Víctor Alonso, Josu ni Elhadji per lesió.

UE SANT ANDREU – UE SANTS

Competició: Jornada 12 de la Tercera Divisó (Grup V)
Horari: dissabte 27 d’octubre, a les 19:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Jonathan Miguel Teruel (del. Barcelona), assistit per Guillem Parera Gaspar (Barcelona) i José María Rodríguez Enrique (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS