Elhadji deixa el Sant Andreu i marxa a Grècia

Elhadji Baldeh ha deixat aquesta setmana la disciplina de la UE Sant Andreu. El davanter ha fitxat per l’AE Karaiskakis FC, un club que milita a la Segona Divisió de Grècia, i debutarà així al futbol professional.

El futbolista va arribar al Narcís Sala l’estiu del 2017, procedent del Cerdanyola. En un any i mig, Elhadji s’ha convertit en un jugador important al club i molt estimat al vestidor. Va ser una peça clau la temporada passada per a assolir la classificació per a la promoció d’ascens, ja que va ser el màxim golejador de l’equip. Enguany, el davanter ha jugat disset partits i ha anotat tres gols a la lliga, a més de disputar les eliminatòries de la Copa del Rei.

Elhadji s’ha acomiadat dels seus companys, del cos tècnic i del club els últims dies. ‘Sempre agrairé el tracte i la confiança que ha dipositat el club en mi i a l’afició, que s’ha portat de deu amb l’equip i amb mi’, ha declarat.

La UE Sant Andreu agraeix a Elhadji el compromís i la professionalitat i li desitja molts èxits en la seva nova etapa i en el futur.

Fotografia: Elhadji, en un dels seus últims partits, al Wanda Metropolitano. | Adrià Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS