Elhadji deixa el Sant Andreu i marxa a Grècia

Elhadji Baldeh ha deixat aquesta setmana la disciplina de la UE Sant Andreu. El davanter ha fitxat per l’AE Karaiskakis FC, un club que milita a la Segona Divisió de Grècia, i debutarà així al futbol professional.

El futbolista va arribar al Narcís Sala l’estiu del 2017, procedent del Cerdanyola. En un any i mig, Elhadji s’ha convertit en un jugador important al club i molt estimat al vestidor. Va ser una peça clau la temporada passada per a assolir la classificació per a la promoció d’ascens, ja que va ser el màxim golejador de l’equip. Enguany, el davanter ha jugat disset partits i ha anotat tres gols a la lliga, a més de disputar les eliminatòries de la Copa del Rei.

Elhadji s’ha acomiadat dels seus companys, del cos tècnic i del club els últims dies. ‘Sempre agrairé el tracte i la confiança que ha dipositat el club en mi i a l’afició, que s’ha portat de deu amb l’equip i amb mi’, ha declarat.

La UE Sant Andreu agraeix a Elhadji el compromís i la professionalitat i li desitja molts èxits en la seva nova etapa i en el futur.

Fotografia: Elhadji, en un dels seus últims partits, al Wanda Metropolitano. | Adrià Giménez – UESA

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019