Una entrada per un producte d’Open Arms

La UE Sant Andreu, en el marc de col·laboració estreta amb l’ONG Open Arms, regalarà una entrada per a accedir aquest diumenge al Narcís Sala en el partit contra el Terrassa a tothom que compri un producte d’Open Arms.

L’ONG muntarà taules per a vendre merchandising i recollir donacions que es destinaran a les seves campanyes de rescat de migrants al Mediterrani. Els afeccionats que facin una donació rebran una xapa de l’ONG, amb la qual se’ls identificarà als acessos del Narcís Sala.

Des del club animem a tots els socis igualment a contribuir i difondre l’acció d’aquesta causa justa per a col·laborar amb el rescat humanitari de centenars de persones al Mediterrani i aprofitem l’ocasió per a denunciar de nou el blocatge que el govern espanyol imposa al vaixell d’Open Arms.

#FreeOpenArms

Més en

Victòria del Femení B contra la UD Molinos (2-0)

Premsa17 de febrer de 2020

Derrota des del punt de penal (2-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020