La Copa Catalunya és andreuenca! (0-2)

El Sant Andreu s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya per segona vegada a la seva història. Els andreuencs han derrotat el Vilafranca a la final amb un gol de Ferran a la primera part en una primera part molt vistosa. La segona ha estat més tàctica, i David López ha sentenciat a la recta final. La Copa Catalunya lluirà a les vitrines del Narcís Sala!

El Sant Andreu i el Vilafranca han disputat una primera part intensa i entretinguda. Ambdós equips volien la pilota i cercaven la porteria rival, fet que ha permès veure diverses oportunitat de gol. L’estadi ha presentat una bona entrada, amb 2.623 espectadors que han pogut gaudir de la final.

Ferran ha obert la llauna. | Adrià Giménez

Felipe Sá ha tingut la primera oportunitat pels andreuencs, amb una vaselina que ha sortit fregant el travesser (7’). El Vilafranca ha respost poc després amb una jugada molt perillosa en què David López ha pogut refusar la centrada que buscava un rematador sol (13’).

El Sant Andreu ha colpejat a la jugada següent amb el gol de Ferran. Josu ha entrat per la dreta, ha centrat ras, Felipe ha errat la rematada de primeres i Ferran ha obert la llauna, tot i que la pilota ha acabat tocant Iván León (14’).

La celebració final amb la grada quadribarrada.

Els vilafranquins han hagut de remar a contracorrent i han gaudit d’un parell de bones oportunitats. Primer, un u contra u de Rosillo amb Segovia que el porter andreuenc ha resolt de manera providencial (23’), i minuts després un xut d’Oribe al travesser (34’). El duel ha arribat al descans sense més oportunitats.

La segona meitat ha començat amb un ritme més baix. Tot i que el Vilafranca ha creat sensació de perill sobre la porteria quadribarrada, la defensa quadribarrada resolia totes les accions de perill. Carroza, que s’ha enretirat amb molèsties, ha frenat un u contra u amb Sergi en una gran acció defensiva (57’). El carrusel de canvis, fins a sis per equip, no ha contribuït a millorar el ritme.

El Sant Andreu celebra el segon gol. | Adrià Giménez

El Sant Andreu s’ha defensat amb ofici i ha cercat el contracop per a sentenciar el partit, però el Vilafranca també ha resolt amb encert les jugades de perill dels andreuencs. El temps s’ha esgotat sense que els vilafranquins poguessin igualar el marcador i forçar la tanda de penals, i finalment l’equip de Mikel Azparren ha sentenciat. Els andreuencs han picat un córner i David López ha engaltat un xut amb la dreta des de dins l’àrea ajustat al pal (82′).

Els andreuencs s’han endut el títol després d’una final disputada amb molt ofici i eficàcia. El capità Dani Guerrero ha aixecat la segona Copa Catalunya de la història de la UE Sant Andreu! La festa ha estat total a la gespa i amb la grada quadribarrada, al vestidor i després a la plaça d’Orfila.

https://twitter.com/uesantandreu/status/1123652749462315008

FITXA TÈCNICA

FC Vilafranca (0): Iván León, Sierra (Pep Mateu, 62’; Luca, 76′), Sergi (Sardà, 76′), Fontanils, Pelegrín, Díez (Jaume, 83′), Boira, Oribe, Guti (Gestí, 62’), Via i Rosillo (Balboa, 71’).

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Carroza (Juanma, 63’), Noguera, David López, Jaume (Wander, 90′), Alcover (Sergi Garcia, 65’), Felipe Sá (Guerrero, 85′), Ferran (Guillem, 77′), Josu i Óscar Muñoz (Carlos, 74’).

Gol: 0-1 Ferran (14’), 0-2 David López (81′).

Àrbitre: Sr. Català Ferran, ha amonestat Via, Pelegrín, Oribe i Sardà pels vilafranquins i Noguera, Juanma, Óscar Muñoz, Guerrero i Carlos pels andreuencs.

Incidències: partit corresponent a la final de la Copa Catalunya, disputat a l’estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat, davant 2.623 espectadors.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

CELEBRACIÓ A SANT ANDREU

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS