El Sant Andreu interposa un recurs contra la classificació final de la lliga

sant andreu escut

La UE Sant Andreu no està d’acord amb el criteri utilitzat i defensarà els seus interessos per totes les vies possibles

La UE Sant Andreu ha interposat avui un recurs contra la decisió de la jutgessa única del Grup V de la Tercera Divisió de la RFEF respecte de la classificació final de la lliga, que el situa en quarta posició malgrat l’empat a punts amb el tercer classificat, el CE Europa, i que el gol average particular és favorable al Sant Andreu perquè els quadribarrats van guanyar el partit de la primera volta al Nou Sardenya (0-2). En el Grup V s’ha establert el criteri del gol average general, però en canvi en altres grups de la Tercera Divisió s’ha fet servir el particular.

Segons la circular 68 de la RFEF (pàgina 3), el recurs s’hauria de resoldre abans d’aquest divendres, 29 de maig, a les 14.00. Segons la circular, en aquest termini “es dictaran les resolucions dels òrgans d’apel·lació corresponents fixant les classificacions finals de les lligues regulars i, si s’escau, la definició dels clubs que tindrien dret a poder disputar els play-off exprés”.

El club no entén per què el Comitè d’Apel·lació ha tardat mig any a resoldre el recurs del CF Pobla de Mafumet, no comparteix els arguments del Comitè d’Apel·lació de la RFEF ni, en conseqüència, la classificació final de la lliga, i defensarà els seus interessos per totes les vies possibles. La UE Sant Andreu també presentarà un recurs al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) contra la resolució de dijous passat del Comitè d’Apel·lació de la RFEF.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS